Då väntade man på maten

Trött och förvirrad idag!
Trodde det var den 21 idag så jag tittade på allmenackan och såg. Ja idag jobbar jag 14:30 till 20:00
slänger i mig maten åker ner till viken för att gå ut med Snorpan som är hos mamma. Och dem har ju övergivit henne och åkt till Lpndon så nu sitter jag och Snorpan i deras lya. Men hur som när jag varit ute med hunden var det brogatan som var nästan anhalt. Men när jag kommer in så säger dem. Vad gör du här. Då diskuterade vi det ett tag och kom fram till att det inte var den 21:e utan den 28:e idag. Aj vad pinsamt en hel vecka fel i planeringen...

Nu använder jag mors tvättstuga och hoppas att jag får något gjort i pluggeriet också


Kram på er alla

Hosta!

Det är bara den som är kvar nu sen är jag frisk. Jiiippiii

Idag då?
Har legat i sängen som vanligt med kaffe koppen i handen och kexchokladen brevid och avnjutit ännu ett avsnitt av våra bästa år. Senare blir det affären för att hämta ut mina böcker som jag beställt. Sjukt dyrt. Då allt gick på 1500! Det kostar att utbilda sig. Men jag får se det som en invistering för framtiden:D

Efter det bär det nog av mot stora staden Norrköping där jag ska umgås med min kära storasyster Ci. Saknar henne jätte länge sen vi sågs nu.
Sen får jag ta en liten tripp till Sandriz och överlämna en leverans i matematik 4000 då hon bestämt sig för att bli mattesnillen herregud. Hon är inte klok människan. Men jag ska hålla tummarna för henne. Hon har ju en mor som är ganska så haj på det där med att räkna så det löser sig nog för hennes del också.

Jag måste också berätta något stort som jag helt har glömt bort..
Som ni nog läst har jag klagat på tandvärk i ett tidigare inlägg så i torsdags var jag till tandläkaren. Dem har moderniserat sig sen jag var där sist. Nu stoppade man in som ett USB-minne i munnen i stället för en röntgenplåt. Vilket gjorde att man fick se sina tänder direkt i datorn brevid.. Men men. Inga hål sa dem, det är inget fel på dina tänder.. Men hallå sa jag!!!!!!! JAG HAR JU ONT! och detta är inte inbillning mina vänner. Hon tillkallade läkaren som fick kolla. och upptäckte ett litet hål i min visdomstand och sa att det kunde de laga när jag ändå var där. När dem borrade upp var hela tanden ett hål. inte konstigt att jag haft ont. Så dem bestämmer sig för att dra ut den istället. TACK tänkte jag. Biter mig själv alltid ändå.

Sköterskan ger mig bedövning och sticker mig med den där taggen. och undrar om jag känner något. ja på ett ställe stack det till. hon ger mig då ännu en spruta jag får ligga ett tag och tillslut kommer den bastanta tandläkaren in i rummet, hon skrämde mig fan lite. Hon ber mig gapa och sätter in som en liten kofot -tång Det knakar och det brakar och det stramar och det gör fan lite ont. hon lutar sig över mig och tar i för allt vad hon är värd och säger att jag måste hålla imot. Plopp. Så är tanden ute och jag andas ut.. Fy fan vad den tand jävlen satt.

Hon pratar med sköterskan och muttrar och går ut.
Sköterskan som var så rar satte sig ner och sa. Det var en bit av käkbenet som låstnade också  men det är ett skönhetsfel. Det blir så ibland eftersom att dessa tänder sitter så hårt. Inte konstigt att det kändes som dem försökte få med skallbenet ut också.
Men nu är värken borta och jag är tandlös och super glad igen. dock 1100 kronor fattigare. men men. det är livets hårda skola.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ringa mor.

Var rädda om er <3
Swipp Swopp

Tredje dagen!

Och totalt genom förkyld. Var tog mina krafter vägen. De ända som finns ork till är att vanka mellan soffan och sängen. Inte ens röka går då det gör förbannat ont i halsen. Men med super munskölj (Receptbelagd) kan jag nu både röka och hosta. Det finns nu hopp för återhämtning:P

Vad har jag gjort annars då?
Jo vi hade ju visning på huset i fredags så dem var här och kollade hoppas att dem vill flytta in till den 1 November.
Snackade skit med herr Furenbäck och begav mig sedan till affären för att inhandla krya på mig grejer. så som glass, cola och te. Robs kände sig ju då lite sjuk också och köpte chips och dipp.

Idag har jag varit och hjälpt mamma och Thomas med lite brädor. Det var sjukt jobbigt och jag slog ihop som en tallrik kräm här hemma. Det är inte att rekomendera för nu brinner det i bröstet och hostan är värr än innan. Men jag fick ju faktiskt vila hur mycket jag ville under tiden så vad gör man ej för dem man älskar?

Imorgon jobbar jag 14:30-21:00 hoppas att jag är bättre tills imorgon bitti så jag kan ta mig iväg. Annars blir det sjukanmälan. Stor risk för det. Har ju försig fått 20:20 timmar extra denna månad än vad jag räknat med så det kanske inte gör så mycket om jag är sjuk. Det värsta är ju bara att Viktoria vill inte, har aldrig varit sjuk från jobbet sen jag började som vikarie där för 1,5 år sedan. Då tar det emot.

Men men man kanske måste acceptera att man inte är hulken alla gånger.
Nu ska jag sätta på kaffe fylla tallriken med GB glass och lägga mig till rätta under en filt på sängen. På tal om det. Jag vet inte vad ni gjorde vi halv fyra tiden i natt. Men jag vaknade med "feber" totalt genom sur. Då la jag mig för att kolla på en film på tv. Mask (på engelska) hette den, om ni bara anade hur mycket jag grät kunde inte hålla tårarna borta. Pojken som filmen handlade om hade en sjukdom som vanställde hans ansikte vilket han led av då folk tittade konstigt och retade honom. Jag rekomenderar denna film starkt om ni är i behov av att tömma era bihålor för denna film satte fart på allt.

Var rädda om er <3
Swipp Swopp

2:a Natten

Japp, då var man på plats igen och ska fundera ut vad jag ska förgylla det närmsta 10 timmarna med? Några förslag. Städa kyl, tvätta, disk och rökning är redan på schemat. Boken har jag också med mig så det måste vara något annat!

Vad har hänt idag då?
Nej inte mycket jag vaknade kl 13:48 tror jag om jag inte minns helt fel. Jag klädde på mig åkte till viken tillsammans med min sambo och så åkte vi och skrev på hyreskontraktet. Så nu är lhg:n våran. Så nu kan ni inte ana vad jag längtar tills det blir 1 november så vi får flytta in. Efter det var vi till pizzerian och svullade i oss en varsin pizza. Sedan for vi hem igen för att loppa oss i soffan innan det var dags för mig att ta en middagslur.
Igår träffade vi på John i affären  (hyresvärden) så vi ska ha någon som kommer och kollar på huset på fredag. Hoppas att dem vill ha det =)

Då var det dags för mig att börja med syssla 1 städa kylen.

Må väl i natt mina vänner.


Alla ska vi till den andra sidan...

Men inte trodde man att det skulle vara den man med den rumpa som vi alla dräglat efter i dirty dancing. Nyheterna kl halv 8 gjorde mig informerad. Tydligen kämpat mot cancer en lång tid. Stackars Patrick swayze. Må han och hans heta (förr iallafall) kropp vila i frid.

I natt har jag arbetat så nu ska jag ta ett ryck här hemma med städning och sen ska jag gå en sväng i skogen så jag känner att jag gjort någonting denna dagen.

TANDVÄRK=(

På promenad

När vi i fredags var på promenad för att skriva på hyreskontraktet gick vi efter vammarsmålaån och blev glatt överaskad av att hela ån var totalt fylld av mört. Helt sjukt. Du hade kunnat fiska med hov.
Var kom all fisk ifrån. Nu när jag var inne på Nt såg jag att dem även skrivit om det i tidningen.

Ganska så häftigt att se faktiskt. Dem hade sina små huvuden ovanför ytan för att dem var så många så dem fick lixom inte plats under vattnet. 

stal en bild av Nt. För dem jag tog blev inget bra.

ni kan läsa mer från NT.se


Då var det en ny vecka!

Tänk så fort det går, snart går vi och huttrar med en påse strumpor i handen på kalla gator i valdemarsvik. Självklart pratar jag oktobermarknaden. Snart kommer även den första snön också. Det är bara att acceptera att det blir kallar. Jag saknar det faktiskt.

På tal om att sakna kylan, så brukar ju ljus höra till kylan. Jag och Robin skulle äta kvällsmat framför tv:n en dag och vi tyckte att det passade med lite ljus till. jag tände ljusen som jag har på väggen och det började ganska snart bli en härlig arom i vardagsrummet av dessa ljus. vi åt och sedan rundade jag kanterna på ljuset och gick ut för att röka. när jag rökt kom jag in i vardagsrummet av att soffan rök. Jag grips av panik och kastar ifrån mig telefonen skriker på Robin KOOOM!!!! Jag släcker ljuset och ser att ljuset har spruckit på mitten och runnit ner för hela väggen och ner i soffan.
Vad gör jag nu??? gråter en skvätt?? ner det fick vara så tog vi fram stryckjärnet någon dag senare. Men tänk det hade ju kunnat börja brinna. Fy vad läskigt. Som tur var har jag i allafall en brandsläckare. Har ni alla utrustat er med en sådan?

Vad har vi gjort den senaste tiden då? jo jag har jobbat, jag har varit i skogen med Mamma och Marina mycket mysigt faktiskt. så jag ska lägga upp lite kort som får tala för våran resa i skogen. Våran tripp till borensberg och lite bilder från vistelsen i stan. sen får man ju inte glömma sista kortet. Det är på mig i numera lugg.. :D





Mina bebisar måste ju får vara med också.


Ska jobba natt idag!
och imorgon
och nu blir det våra bästa år:P

Kväll!

Idag köpte Robin hjärtformade chokladpraliner till mig. Låter det inte för sött? Jag har legat i sängen och läst 5 kapitel av min härliga bok och sen har jag rensat lite skit i min allt-i allo-garderob. Gud så mycket skit man samlar på sig! Men nu har jag kastat två madrasser, två filtar, en ribbotten, två kuddar, tre mattor och en varg (gosedjur). och ändå så syns det inte att jag ränsat. Tråkigt.
Så nu ska jag snart hoppa in i duschen, måste bara andas lite för jag blev så varm av allt stå att jag kunde nästan inte andas:( man kankse skulle röra på sig oftare. Men jag har faktiskt gått i skogen två gånger på mindre än 1 vecka. så det är väl ändå bra.

Nu ska jag ta ett bloss, duscha och sedan svida om till kvällens outfit på storgatan. MYS

Må väl mina vänner

Då var det fredag!

Och jag har redan hunnit med en tur till lekparken med Veronica och Sara där vi avverkade en kaffe och en massa prat. Vi har ju inte sätts på ett tag så vi måste ju uppdatera varandra igen. Efter det bar det hem för att hämta Robs och så åt vi lunch på byn och gick en sväng med Balder. Vi skulle gå och skriva kontrakt men dem hade hunnit gå hem så vi ska göra det på måndag istället. Snart så, det är ju bara 51 dagar kvar tills jag blir lgh boende.

Fick precis sms från poolen så jag ska in och jobba imorgon 07:00 - 13:30, skönt så blir det lite extra klirr i kassan.
Idag missade jag våra bästa år, det verkade ju så förbannat spännande. Så jag får nog ladda ner avsnittet ifrån Days.nu

Jag har även börjat läsa en bok. kan ni tro det själv? Jag läsa bok passar egentligen inte in i min världsbild men den är faktiskt bra än så länge har bara kommit till kapitel 7 När himlen faller ned heter den. Något jag kan rekomendera faktiskt. Den är skriven av Sidney Sheldon

Så nu ska jag ta min bok och lägga mig på sängen och läsa en stund tills slambilen har gjort sitt jobb klart och åkt här ifrån så man slipper känna lukten. Är det inte pinsamt? När man tänker på att det är ens egen skit dom håller på med. Jag blir kallsvettig bara jag tänker på det.
Och ni som känner mig vet ju att jag en gång hade svårt för att köpa toapapper för att folk då skulle lista ut vad jag skulle med pappret till. Usch ja bättre har jag blivit men det är fortfarande inte bra. för nu tänker jag istället på att dem bilar som åker förbi måste tänka. Hmm tänk vad dem måste skita mycket i Hägna.

Det är tur att man kan dra täcket över huvudet och försvinna in i När himlen faller ned en stund.

Må väl

Swipp swopp

8 dagar

Sedan jag uppdaterade, skäms på lilla Viktoria!

Vad har hänt sen sist då?
I måndags arbetade jag som den hårt arbetande kvinna jag är:P slutade kl 15:30 så efter det åkte jag till stora staden där mormor hade maten klar. Det bjöds på kålpudding. Tro om jag åt! Efter mat och kaffe packade jag ihop hund och packning och for till Ci, Jag skulle nämligen vara hundvakt åt Anders och Peter medans dem var i London. Bilkörningen till Ci´s garage gick väl som förväntat, Bra. Det var däremot mycket värre med parkeringen inne i garaget. Jag har nog aldrig skakat så mycket med kopplingsfoten att jag trodde att hela bilen skakade! Jag trodde att jag skulle repa hela sidan på den gröna och jag trodde att jag skulle köra rakt in i två betong pelare. Men det var bara onödigt att vara rädd för det gick så bra så bra. Tar man det bara lungt ska det nog gå bra..
Efter en vistelse på terassen till kl 02:00 för att hunden inte skulle gnälla så gick vi och sov. äntligen tyst!!!
Kl 09:00 Yl och skall.. Snälla fula rara hund var bara tyst och låt mig sova två minuter till. Jag har gett upp. Totalt nervklen.
Kl 11:30 var vi hos mormor och åt tomtegröt till frukost. Massa gott. Vi tog en kaffe på balkongen och satt och små pratade gammel mor och jag. Vi har mycket trevligt ihop.
Sedan bar det av för att hämta Marina och Lukas, sen nalkades det middag hos Mormor kl halv 5.
Igår var morgonen lika dan. men vi 15- tiden så åkte vi till hundhagen lämnade Totte och åkte till Landet. Där stannade vi så att Marina kunde palla lite äpplen, så vi kunde göra en Hit & Run satt jag kvar i bilen. Marina ropar hängandes i diket. Hur många? 2 säger jag. nej tre ta fyra, eller ta 6 när du ändå håller på. Marina kommer tillbaka springandes och så far vi. Mycket gott. Är det inte känstigt att pallad frukt är mycket godare?
Vi hämtar upp Lucas och sedan far vi till Ulrika, där det idag ska vara marknad så kolla in den marknaden om ni har vägarna förbi. Jätte stor.

Men nu är jag hemma igen. så nu ska jag sätta på kaffe ( känner ni igen meningen?) och ta ett bloss sen ska jag vara klar  och redo för våra bästa år som nalkas. har missat flera dagar.
Var rädda om er

Swipp swopp

Den 2 september!

Sjukt trött idag. jag vaknade av att Robin viskar Viktoria kl är 2 minuter över 9! Jag nickar honom och somnar om tills han åter igen viskar Viktoria kl är 10 minuter över nio. Då vänder jag mig om och frågar om han inte bara kan gå idag? Men det ville han inte för det regnade ju. och jag hade väl ändå inte låta han gå en halv mil så här på morgonen.

Åter igen är det Våra bästa år och kaffe som nalkas, jag är som besatt jag vet.
Jag vill berätta för er att jag har bytt dialekt på något jävla vänster, inte helt. men det kommer mer och mer. så när jag hör min egen öskötska blir jag förvånad för jag hör den så sällan.

Någon som ser våra bästa år?
Annars kan jag ju berätta att detta är verkligen en serie skapad för triangeldraman.
Igår grät jag som en gris för Sami riskerar dödstraff och Austin har kommit tillbaka och finns vid hennes sida
Vackert (Haahaa)

Idag ska jag nog också sätta mig ner och plugga lite grann. Beställa lite böcker också.

Igår såg jag securitas, när jag skulle tanka vid rejmes. Han körde sin bil precis intill ytterdörren klev ur bilen ställde sig vid dörren och drog sin grej på en streckkod på dörren. Och så tar han en sväng runt huset med bilen och så åkte han. antagligen gör han så vid alla ställen. Hur lat är man inte? Man kan väl iallafall parkera och gå runt? eller iallafall gå till dörren. Vad sparar dem energi till? Ifall att det står någon på insidan? Dock är grabbarna inte så välbetalda så dem kanske loppar sig så mycket dem kan.


Hur som
Igår var vi ju och kollade på lägenheten hur bra som helst. Det var lite möbelfläckar på tapeterna i vardagsrummet. Och dem andra vet jag ej. Men Dem skulle försöka hinna innan den 1 oktober att byta annars går dem in och byter senare =)
Vi fick även veta att staketet ingår till baksidan så vi behöver inte införskaffa något sådant och det känns ju bra.=) Jag hade gärna velat haft ny spis,fläkt och övriga vitvaror som kyl/frys och tvättmaskin. men vi får se vad jag kan påverka.
Annars var det nog inget jag tänkte på som jag var missnöjd med. Det kan ha varit duschkabinen jag vill ha mina glas dörrar. Men jag får väl införskaffa det själv om det är så:P

Det blir nog skit bra tror jag:P
Så om ni är lediga runt den 1 oktober (förhoppningsvis att hon är klar i lgh då) så kommer ni väl och hjälper mig?
Då har jag även bestämt att mina bebisar ska vara på dagis. Jag vill inte det gör ont i mitt hjärta att bara tänka på att lämna in dem. Speciellt Chuppe som säkert får panik och tillbaka blickar. Usch. Men det kanske är enklast för alla om dem är där några timmar. Men om någon har en bättre idé kanske ni kan komma på var jag kan ha mina 3 hundar, 2 katter och 1 hamster. Så vore ni super gulliga

Nu nalkas det våra bästa år
Swipp swopp

10:00

Klockan är 10:03 och jag har hunnit köra Robin till jobbet. Josefine till jobbet och handlat. gett mina hundar mat, gått ut med mina hundar. Skrivit ett helt blogg inlägg fast det hette inte 10:00 utan 09:40. Datorn dog.

Mitt i mitt bloggande svartnade skärmen och 1 sekund senare ploppar det upp en lila ruta som det står.

The monitor bla bla bla in a few seconds

Några sekunder senare så dog den ringer upp Robin efter som att han har alla sina hårdiskar krypterade så man kan ju för fan inte komma in i datorn som en normal svensson...
Men nu är jag påväg att skriva igen, det blir inte lika långt för det orkar jag inte. Robin ringde föresten förut och vi ska få komma och titta på lägenheten som vi ska ha. Så får vi se hur det ser ut där inne=) Förra lägenheten vi tittade på var ju spegelvänd och på övervåningen. Denna är ju i ett hörn på nedervåningen med ute plats på både fram sida och baksida.
Vi ska vara där klockan halv ett så det blir lagom att jag hinner dricka kaffe och se på våra bästa år.
För klockan 14:30 så börjar jag jobba också så det blir lagom stressigt idag

Nej ni nu ska jag lägga upp lite kort tror jag.
Föresten så har jag sålt min chinchilla nu. Hon har det nog bra där hon är. Dem hade många barn som kan pyssla med henne om dagarna.


Vi provar Ci´s löshår.

Undra vem som kommit med denna? Tyr var rädd för den så det var nog inte han.

I söndags var vi och hjälpte Emma och Andreas att flytta. Så klockan 08:30 vaknade jag på Josefins soffa. klädde på mig satte mig i bilen och for upp till mamma som hade kaffet klart. Där blossade vi satte oss i bilarna och åkte åt varsit håll. Jag hämta V70 Thomas släpp och var glada åt att vi inte gjorde tvärtom.
Efter detta for vi mot norrbacka där det andra väntade. vi lastade och sedan bar det av mot västervik. Där vi bar igen. Ni vet ju typ hur en flytt går till..

När vi skulle åka hem svängde vi in till netto och handlade mamma och jag. Jag skickade ett sms till Robs för att fråga om det var något vi behövde och jag fick i svar, " Köp något du tror vi behöver. Så då gjorde jag det.
Resultatet blev skorna. Jag tog kort på skorna skicakde till Robin  nu har jag köpt något som vi verkligen behöver.
Men han höll inte med konstigt.

Nu måste jag skynda mig till våra bästa år.