Lugn natt på jobbet!

japp tyst som i graven. och det är tusen timmar kvar tills det är dags att gå hem.

I min ensamhet sitter jag och funderar livet!

Så vad har du kommit fram till Viktoria?
Jo hur kommer det sig egentligen att vi behandlar varandra med såå lite respekt? Människor som vi trodde vi skulle göra allt för? spottar vi på, ljuger för, lurar och tar förgivet. För att sedan inse att man älskar dem!

Jag har levt med en person i 7 år! Vi har gjort allt! Vi har sagt allt och vi hade fortfarande allt kvar! Men pågrund av svek och lögner gick vi åt varsitt håll. Det fanns dagar många många dagar som jag var lyckligaste människan på jorden. Det fanns dagar som jag önskade mig till andra platser, det fanns dagar då det sipprade ut rök ur Viktorias öron! Det fanns dagar då jag inte kunde sluta le, skratta och gråta! Men det är väl det som gör människan till det mest komplicerade djuret?

Trotts att vi tror att vi har gjort allt, sagt allt, kännt allt. Så slutar vi aldrig att förvånas, vi slutar aldrig att bli svikna och vi slutar aldrig att utvecklas. Det är endast när man står där, som man kan göra något åt det! Det är när man står inför livets prövningar som man väljer vilken väg man ska gå. Jag valde att gå!

Att vara Viktoria, är inte lätt alla gånger. Att leva med en Viktoria kan inte heller vara lätt alla gånger! Jag hade nämligen en ganska lång diskution med en kär vän till mig såhär på kvällen. Och efter det så funderade jag på vem är hon?

En kort resumé
Namn: Viktoria Ulrika Maria Karlson
Ålder: Född 22 maj 1987 (23 år)
Bor : valdemarsvik
Personlighet: för det mesta glad, ärlig, rak och konservativ. I mellan åt även långsint!
Vad döljer sig under ytan: Viktoria blir lätt besviken, hon grubblar och hennes tårar rinner i de tysta!
Viktoria skojar bort sina problem, Hon fäller  taggarna utåt så fort du trampar fel ( Vad beror det på? kanske är det så att hon skyddar sig själv? Hon låter dig möjligen trampa en gång men aldrig två)
Åsikter: Det har hon om det mesta. Radikala och mindre radikala. Fast besluten om vissa och diskuterbart om endel. Tycka tvärtemot är alltid kul för då blir det lätt en diskution och det är något hon tycker om!
Uppgift: Viktoria vill arbeta med människor, hon vill mest av allt hjälpa människor i akutsituationer. Men att komma människor nära in på livet som en del av deras vardag är något hon även trivs med. Viktoria vill påverka och lindra lidande. Förutom det vill hon även bli målare, att stå framför ett gäng brädor och en pensel i handen är något hon finner ro med. Att se något växa fram är något hon blir glad av. Hon vill även resa, se platser som hon drömt om!

Jag har under det senaste halvåret varit bitter på insidan! Men orkar inte vara det längre. finner ingen som helst ro eller lycka med det heller. Det som har varit det har varit och det som kommer det kommer.

En person sa till mig i veckan som var att hösten är här och då är man lite mera nere, en mycket klok och betydelsefull person. Men där har du fel gamle vän, det finns ingen årstid som ska bestämma när jag  är upp och när jag är ner. Viktoria är stark nog att bestämma själv. Hon har varit i ett bollhav av frågor utan svar. Men hon ska upp ur det där havet nu och hon ska inse att det finns inte svar på alla frågor! Som mamma sa när hon försökte lära mig matte. Gilla läget!

Det är precis vad hon ska göra nu! Jag älskar mitt liv egentligen, det har bara tagit tid för mig att komma upp! Man måste ha varit på botten för att uppskatta toppen?



Nu är det säkert luddigt men Viktoria är trött!!


swipp swopp