GOD JUL

.. Mina vänner och ni övriga.

Inatt ska jag invänta Tomten på jobbet. Det är min uppgift att koka tomtegröten i natt. Samt ska jag skura golva. Det måste ju vara ny fint på golven med när det nalkas jul.
Imorgon blir det att sova tills man vaknar pulsa bort till mor för lite mys. Mat i stora lass. sen blir det tillbaka till jobbet för att åter spendera en natt där.
På annandagen blir det hem till fia lotta för massor med mys igen..
Denna tid tänker jag på min pappa. För han var som julen. varm och go. fast året runt. Det var nog bara han som kunde elda på sommaren:P  Hans mys faktor var hög. Så imorgon ska jag åka upp till graven.
Jag Saknar och Älskar dig Pappa!
GOD JUL På er alla. Och glöm inte bort ljusen!

Snart..

Är det den 2:a advent. men idag är det bara torsdag/fredag.
Det var ett tag sedan jag skrev. Vad har hänt sen sist.
Jag har börjat min praktik på medicin avd 1. Trivs som fisken i vattnet fick jag vara kvar skulle jag inte tveka en sekund. Min handledare hade talat gått om mig för chefen om att dem behövde mig. Men att hon inget hade för mig nu men att det fanns natt i sommar. Känns super bra. Jag vill ju jobba på sjukhuset så det är ju skönt när man får en chans att jobba sig dit:D
som sagt har gått mina 4 veckor av 5. Känns som jag varit där ännu längre.
I övrigt så händer inte så mycket går och väntar på att få träffa Veronica som har fått sin lilla Albin nu. Så super söt av det lilla jag sett. Jag vill ju lukta ju... :D Så jag vill ju börja med att säga Grattis till pojken gumman. Åter igen har du gjort ett bra jobb:P
Imorgon blir det en sväng till hägna för att hämta de sista grejerna. Däck mm.
Tror även jag ska ta en sväng till Fia lotta som fyller år. Även om hon inte vill bli firad så ska hon inte tro hon slipper undan inte.
Nu blir det BG sen sömn
Swipp Swopp