Folketsparkskullen!

japp nu är jag tillbaks. Konservativ som jag är så vill jag inte göra för stora förändringar utan flyttar helt enkelt tillbaka till området där jag växt upp. Gud vad jag redan trivs.

Flytten gick super bra, Alla bar och var så duktiga. Ett super tack till er alla.
Hundarna var hos mamma och Thomas. Iallafall Snorpan och Chuspi. Balder var hos sin dagmamma Josefine.
Mormor hade gjort paj och mat. jätte gott.

Nu har vi lämnat nycklarna i hägna och flytt städat klart. Så nu ser vi aldrig mera vårat lilla hus. =( nästan sorgligt.
Men skönt trotts allt.
Hundarna tycker nog att det blir roligt här även att dem inte får springa lös på samma sätt.

I fredags då!
Då vaknade jag åkte till affären till det öppnade köpte mys frukost med sill ägg, baguetter mm för att komma med frukost på sängen åt min älskling som fyllde hela 30 år i fredags. Super grattis till honom. Tänka sig=)

Men min morbror sa en gång att livet inte börjar förens vid 40, allt innan är bara en jävligt jobbig förlossning! Stackars alla mammor då. Man lär ju vara ganska så öm menar jag. speciellt med 3 i samma ålder.

Åter till fredagen. Mamma,Thomas, Cecilia och Christopher kom på besök Robins kära vänner tittade in också. Det var trevligt.

På tal om inget så har jag fått min praktik plats, Ska vara på sjukhuset, medicin avd 1! Tror det kommer att bli väldigt interessant faktiskt! ser fram emot det.

Nej nu ska jag återgå till mina skallskador som jag skriver om.
Tack och hej:D