Herre min gud!!

... det var såå länge sen! mer än 1 månad!

Så Viktoria vad har hänt sen sist?
Ja det var min födelsedag sist, men efter det så har jag haft en underbar tid tillsammans med Emma och Andreas som har bosatt sig hos mig en tid. Mycket underbart!  Men dem flyttar snart ifrån mig igen. För på onsdag får dem sin lgh. Vad ska jag då ta mig till=)

Jag har börjat mitt schema så nu är det jobba jobba jobba som gäller. Men det är väl positivt!! Desto mer klirr i kassan desto gladare blir jag:D

Det har sagt och hänt så mycket den senaste tiden, Jag har sagt så mycket dumt som jag egentligen inte menar. Som jag inte kan ta tillbaka, som jag inte vill ta tillbaka. Men man blir aldrig fullärd. Det senaste halvåret har varit en psykisk berg och dalbana. Otroligt mycket skratt, mycket tårar och mycket känslor! Men jag har äntligen funnit ro och kan med glädje säga att jag somnar tryggt om kvällarna nu!!

Av alla tråkigheter som varit har det ändock kommit något bra ifrån det! Jag är glad nu, jag mår bra nu!

Tack alla för att ni stöttat mig genom perioden som äntligen är över.

Josefine, vad skulle jag göra utan dig min fru. Som alltid lyssnar, som alltid finns där dag som natt. Som jag kan säga precis vad som helst till även att hon inte alltid håller med mig så finns hon alltid där. Det är väl en äkta fru:D

Emma, Tack för att du hjälpt mig med hundarna! Fått mig att skratta och må bra=) Du är toppen!

Ci, även att vi inte alltid pratar och ses. Och att jag alltid sitter i bilen när du ringer. Så vet jag att du alltid vill mitt bästa. Att du alltid står redo! Du är den jag litar mest på!

Mamma, ´Du har alltid dina dörrar öppna, och när jag kännt mig som skräpet under folks skor har du varit där och dragit upp mig igen. Plockat fram min styrka och fyllt på med ny vilja. Tack för allt Mamma, Du är den bästa!

Thomas, Du är kort men tydlig i dina sms, Men ditt hjärta är mega stort. Tack för ditt tålamod med hundhår och hundflås!!

Sandra, om du bajsar på mina tråkigheter så bajsar jag på dina ;)

Veronica, Tänk vad du suttit i kläm i dina dagar. Nu är det över och du får bygga upp ditt tålamod igen :) Förlåt om du fått bli ett bollplank!

Martin, Tack för att du får mig att le och för att du är så förstående!