uppdaterar igen

Då sitter man här själv och funderar på vad man ska ta sig till.  Jag känner mig inuti så stressad samtidigt som jag inte får mig till att göra ett dugg. Och inte över jul, mat och klappar. utan att detta betyder att året snart är slut och ett nytt komma skall. Jag trodde att jag skulle hunnit mer än jag gjort. samtidigt har jag det. men jaa ni vet.


ÅR 2008!!!
Vad har det året givit mig?
  • Det började med en kass start student med csn men fattig ändå. hela skol tiden jan-juni gav mig ingenting.. förutom 35000 i skulder..
  • Pappa fyllde 50 år, Det var en jätte trevlig fest med MAAASSSOOR med god mat.
  • Mamma fyllde 50 år, samma då Mums mat..
  • jag började jobba på brogatan.. Gud jag har verkligen utvecklas. Jag arbetar med gravt handikappade och jag trivs och älskar att få jobba där.
  • vi fixade på ön och det var så roligt.. än var livet underbart
  • Vi fick hundvalpar, söta och go
  • Mitt liv rasade samman den 6/6 2008, Jag trodde aldrig att jag skulle vakna ur denna mardröm.
    (samma dag låg vi på en ö i skärgården och frågade oss om det gick och fira sveriges national dag bättre?)
  • Jag begravde min pappa. Min kära lilla pappa. Som han kämpade in i det sista
  • Jag har valt utbildning, Och är nöjd
  • Jag har gått i ekonomisk konkurs och tagit mig ur den
  • Jag har skrattat och gråtit samtidigt.
  • Jag har saknat, hatat och älskat
  • Jag har förlåtit och bearbetat
  • Jag är ett nyare jag.
  • Jag är Klar med 1/3 av min utbildning
  • Jag är så fruktansvärt ledsen över att år 2008 funnits och önskar att jag kunde sluppit detta år
  • Jag accepterar år 2008 och inser att det gjort mig starkare och låtit mig utvecklas.
Jag antar att denna julafton/jul kommer bli den sämsta i mitt liv. Jag vill bara att den ska bli någesådär.. Jag vill under en ända dag vara tillsammans med de personer som betyder mest för mig och slippa allt annat
Nu har jag väl sankat ner de flästa så sätt på hej tomte gubbar slår i glasen på högsta volym och tänk er in i Viktoria och lite för mycket spättsad glögg så blir ni säkert på bättre humör igen

jaja. skål då och god jul.

Förberedelse!

Jag vill börja med att be om ursäkt till mina små vänner som pga av mitt styr inte kommer att få sina julkort innan jul. Men det är mitt fel. i fredags så var mamma Thomas, Robin och jag i västerviiiik och handlade julmat,klappar och gött. När jag kom hem satte vi igån med att dekorera apelsinerna med nejlikor. eller vi snarare jag. jag satte upp mina nya baota kulor i fönstret och sen började älskade och jag att baka lussekatter. Så mysigt.. Älskar att han älskar mig..
Vi slutade kvällen med kokta ägg och löksill ( min kvällsmat numera) ÄLSKA LÖK SILL!!!!

I lördags Spenderade jag dagen framför datorn och psykologi boken, manligt kontra kvinnliga egenskaper. men nu tror jag att jag fått till det med min EQ och traditionell mening med intelligens (våran så kallade IQ) Det är tur att mamma är så smart så man kan få lite hjälp. Sen städade jag till klockan halv 3 på morgonen, Det sista jag gjorde var att dammsuga övervåningen och dyka ner i sängen. kunde stänga av sugaren med tån.. :D ( överdriver)

IDAG
Åkte till mamma och Thomas och träffade Cissi, mormor och morfar. vi Fikade eftersom att det är Thomas idag. och det skulle varit Tom med men det har de tagit bort från allmenackan. Cissi och jag var uppe vid Pappas grav och satte dit ett ljus. Hoppas du får dig ett julbord med alla dina favoriter på julafton pappa.

satt och beskådade mitt ansikte för en stund sedan. Och jag vet inte vad som hänt men i vissa stunder tror jag att jag har fått botox läppar för dem är så speciella i mellan åt.. Men det är ju hela jag så..:D
Nej nu ska jag fixa håret så jag ser acceptabel ut till tomtens ankomst. För då har han speciella julklappar med sig till er alla som förtjänar hans tillit..:D

GOD JUL nu mina vänner
Var rädd om er och var försiktiga med tomteblossen.

Idag ska jag berätta!

Efeter en lång dag igår framför datorn och psykologi boken låg vi i soffan och drack glögg jag och cissi. Coffe hade redan somnat. När klockan närmade sig 02:00 tyckte jag bestämt att det var dags att somna men inte cissi. Hon tyckte nog att jag var tråkig. Upp igen vid 09:00 åt frukost och drack kaffe och gick till frivillig centralen och städade. ett sådant team vi är cissi som städadr så bra.  blev klara strax efter ett och då fick jag skynda mig upp till skolan eftersom att hygeinssk var och informerade om basala hygien mm. När hon var klar med all info fick vi tvätta händerna. sedan in med dem i en maskin, för att se var vi missat.. Men jag var enligt henne noga med att tvätta mig.

Sedan gick jag runt stan för att komma hem till cissi igen. åter igen en liten promenad. jag och Cissi gick nämligen runt strömmen igår kväll. Robin tyckte inte om att jag var ute och gick så sent.. Men det var fint och mysigt.

när cissi gick till jobbet så åkte jag ut till mormor och morfar och stoppade korv. Här var det korv.. tjocka korvar runda korvar. ja så idag har jag blivit en erfarenhet rikare. Vill tillägga att tarm luktar konstigt.. men det är väl inte så konstigt kanske...
mycket mysigt faktiskt att vara flera som pysslar. som när man var liten. Vi prata även om att stöpa ljus. Så mysigt. och så luktar det så härligt. en speciell doft blir det. till skillnad från tarmen en godare doft.

Nu sitter jag här hos cissi och hon bör komma om typ en halv timma... ska nog sätta på kaffe tills hon dyker upp..
Men ni får vara rädda om er och till alla er som jag inte träffar, Så får ni min god jul hälsning via julkortet jag skickar till er.. Kommer nog i nästa vecka

Kram på er alla!

Vad är det för en dag?

är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanliga dag för i dag är det Sagas 7 års dag. HURRA HURRA HURRA... *sjunger*
Tänk att hon kan vara så stor. Nu tror jag inte att jag orkar lägga henne under armen och springa allt vad jag har till nyår om det kommer raketer flygandes emot oss.. Saknar henne nu lilla stumpan!

Så då är det snart julafton? och jag har inte en aning om vad vi kommer att göra då? Jag har i allafall fixat julklapp till min darling och till min kära svärmor. Mina julkort kom igår också så kuverten är skrivna och ska bara läggas på posten. Så fint eller vad säger du Robin?

Nu sitter jag hos cissi på hennes bärbara och har norpat någon annans internet. Haha.. där fick han...

Nae nu ska jag åter gå till cissis och min bästa vän. Erik Homburger Erikson. och hans utvecklings teori.

Sen vill jag tilllägga till alla er som tror att ni äter nyttigt och det ska vara kravmärkt och alla gifter som ni aldrig skulle stoppa i er..

Sluta upp att micra eran mat då dumhuvuden. Sen kan ni säga att ni är målinriktade. innan är ni bara dumma patetiska amatörer..:P så nu har jag fått gnälla för idag.

Jaha då var det måndag

Nu ska ni få se lite bilder.



    FANTOMEN                                       FIA                                      

                     Hon heter ju så nu, lilla fialotta.
     

             BALDER
                                                        GINGA
                                     

       
Och här kommer de som stora.



                                     

oj oj oj.. vad det går fort..

så nu vill jag också berätta att jag är klar i
Vård och omsorgs arbete 200 p
Människan socialt och kulturellt 100p
Etik och livsfrågor 100p
 vilket betyder att jag får Csn nästa termin.. jippi
Nu är det bara psykologin kvar..

ett speciellt tack till cissi
Love you