Melon cucumber shampoo

japp det är vad som sprids i min lägenhet idag. Har nämligen gjort ett litet expriment. Duschat mina hundar! Jag har ju inte någon vanlig dusch utan badkar, vilket försvårar det hela lite grann. Snorpan kunde jag ju lyfta ner i badkaret men Chuppe fick vänligt stå kvar på badrumsgolvet. Dock inget han uppskattade för han tyckte inte om att bli blöt!

Men efter mycket om och men, stön och bonk så är dem nu rena, blöta och luktar gott! Jag, är trött och fick ont i ryggen. Men hoppet har jag kvar om att jag skulle bli av med lite hår från dem. Snorpan har jag borstat 3 gånger denna vecka och alla gånger har jag fyllt en påse med bara hennes hår! SLUTA FÄLLA!!!!!!

Ja då var det ju så att det bara var 9 dagar kvar tills flyget lyfter och tar oss till varmare bräddgrader. Den veckan ska The Dogs vara hos mormor och morfar Thomas, löper rutan så hoppas jag att gammelmormor har sitt hem öppet för lite sällskap för henne!

Det kommer nog bli roligt, kan känna däremot att jag har lite ångest för hundarna! Inte för att dem ska vara hos mor utan för dem vet jag tar hand om dem ( mer än vad dem behöver, blodpudding till frukost) Utan för att jag aldrig varit utan dem såå länge. Tänk om dem stukar tassen när jag är borta?? Eller biter någon?? Eller dem kanske blir kissnödiga mitt i natten och kissar på mammas fina matta?? Jaja, jag ska vara ärlig. Tänk om jag saknar dem?? Tänk om inte jag kan sova för att dem inte tassar omkring runt sängen?? Eller lägger huvudet på kudden och pussar mig på kinden när dem tycker  jag har sovit för länge??

Hur ska det gå den dagen jag blir mamma till ickepälsbarn???

Tur att min mor och Thomas även då kommer bli dem bästa mormor och morfar! När man tänker på det på det viset. Så var det de jag tänkte på efter att pappa gick bort. Mina barn kommer aldrig få träffa honom. han kommer aldrig få chansen att vara en av dem första som träffar mina barn hålller i dem. Han kommer heller aldrig att vara där och hjälpa dem och lära dem alla hyss när mamma inte ser. Så som en morfar ska! Men jag hoppas att han finns hos dem på ett annat sätt ändå. För berätta om honom det kommer jag!

Det får bli Thomas uppgift nu istället, att vara den som gör pilbågar och hjälper till med cyklar och i 15 års ålder sedan, kan han meka mopeder och senare i livet även bilar för det är han duktig på. Vad jag ville var nog att när den dagen kommer finns det ingen som skulle kunna ta över jobbet bättre än du Thomas!

Du har redan bevisat det i 12 år!

----------

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, och efter det ska jag ta och dammsuga upp allt hår som blev när hundarna duschade.. Dem har inte lärt sig ännu att plocka upp i badrummet efter sig! Handdukar överallt och blött i hela hallen??? Man skulle nästan kunna tro att dem är mina bebisar på riktigt!!!

ikväll blir det vattenmelon kaffe och fångarna på fortet ;)

Swipp Swopp


Swipp Swopp

Idag åt jag calzone på valdemarsviks pizzeria, det har jag inte gjort på 100 år känns det som, tillsammans med det avnjöts ett glas ubuntu.

Wake me up, i most be dreaming!!





Me Wicked Me miss!!



Var det någon som la märket till att jag vände på allt idag?

37 dagar

... kvar sen bär det av mot gran canaria, mycket skoj!

Nu har jag haft 3 dagars ledigt för jag fick ju jobba förrgår ändå. Men det blir väl bra iallafall!

Vad har man gjort då?
Jo i torsdags var vi till biltema och köpte delar till egget. så att det förhoppningsvis kan sluta banka så dant=) Nu ska jag bara lägga huvudet på sne och le så att någon byter dem också! Stag, tror jag det hette. Köpte ett kylskåp åt Thomas och en AC för varma kvällar i sovrummet!

Igår lurade jag, Emma och Andreas skiten ur Martin. Mycket roligt haha! som vi skrattade! Han tyckte visst inte att det var lika roligt som vi. Men vad gör det man måste ju se det roliga i livet också!

Idag gick hundarna och ja en lång prommenad i regnet. Dem såg dränkta ut och det gjorde säkert jag också. Men hoppa i mjukis när man kom hem så det var helt klart värt det.

Tänkte hämta lite grjer i Robs förråd idag, så man får det löst så att man slipper komma på en sak här och en där och något annat där. Men det är ju inget roligt att pyssla med när det regnar så förbaskat!

Inget roligt att pyssla med när det är varmt och soligt heller!

... Skrev jag igår.


Idag är det jobbar dag, hem ut med hundarna och gå till "inhägnaden" så att Chuspi får springa lite löst. Det är som att se honom när vi bodde i hägna! Helt galet glad. Han har blivit som en liten valp också. Biter Snorpan i rumpan för att få igång henne. Drar henne i svansen och hon står bara där och visar sina tänder =) A Bitch just like ma!!!

Ska nog försöka lyckas med att tvätta och städa idag också! Det känns ju ändå inte som något super väder så det kan man ju lika gäran pyssla med idag!

Ja då var det dags för jobb.

Ta vara på varandra.

Swipp Swopp