Hur lång näsa har du???

Vi lever i en förvirden och galen värld! så sant som det är sagt.

Vi ser inte längre än till vad våra näsor räcker, vi hör inte längre än vad dina öron sticker ut från huvudet! vad du däremot ser som svensk medborgare är vad dem på andra sidan gatan gör. Vad dem på andra sidan stan gör innan för sina stängda dörrar. Fast när svensken pratar med sina nära påstår sig den att hon absolut inte är intresserad över vad andra gör utan håller sig till ordspråket sköt ditt och skit i andra. Vad svensken dock inte har förstått är att du är precis som allla andra. Du gottar dig i andras olyckor, skvaller är det bästa du vet och att dömma andra har du gjort sen barnsben. Vad du ännu inte har lärt dig är att se dig själv i spegeln och insett vem du faktiskt är.

Lever du ett perfekt liv? Jag tror faktiskt inte det
Hur kan det då komma sig att du kan dömma andra som lever som du mer eller mindre? Vem är du som människa att kasta i ansiktet på folk hur dem bör leva och inte leva? Hur dem ska klä sig och vad dem ska äta?? Svensken kommer aldrig bli annat än patetisk!

Vi byter bänk när a-lagare sätter sig på samma. Dem är steget längre än vad många svenskar är. Vad är skillnaden? Jo att dem slutat bry sig och gör det inte längre bara när barnen gått och lagt sig. Eller i tvättstugan!

Vi skyggar tillbaka när vi möter folk som vevar med armarna och går på moln på stan, Dem är obehagliga! Ett hot för vårat samhälle. Men att röka på någon gång i månaden som många svenskar gör är ju under kontroll! DEM KAN SLUTA!!!

Vi stirrar på folk som skriker på stan och pratar med sig själva. Dem är sjuka! Men att var och varannan hustru/make blir slagen dagligen beror ju på att vi har det svårt nu! Det blir bättre, H*N har ju jobbat mycket nu!

Vi lägger huvudet på sne och undrar hur kan man låta det gå så långt så att man bor på gatan? Hur kan man inte ha något hem? Och gå i soperna och leta mat?? Mina vänner detta är Sverige! Detta är svensken! Hur många idag, undrar hur dem ska klara räkningarna denna månad? Hur många hoppar maten för att elen måste betalas innan den 27! Du är nära du också!!

Döm inte folk för hur dem lever sitt liv! Döm heller inte människor som påminner dig om dig själv! Inse istället att det finns likheter och det är ändast Du som kan göra något åt det!

Man pratar om att man vill skydda sina barn, och sin familj! Hur många gånger har man inte hört! Det var bättre förr såhär vill jag inte att mina barn ska få växa upp! Men seriöst!!! Är du ens villig att göra något åt det??

Det är bara några få dagar kvar tills det är riksdagsval i Sverige! Åter igen ska du som svensk göra din röst hörd.  Om du nu inte vill att dina barn ska växa upp så här. om du inte vill att dina gamla ska behöva ha det såhär eller om du själv inte är nöjd? Fundera verkligen en extra gång på vad som skulle göra Sverige bäst!

Nej ni nu ska jag ge mina hundar tuggben, för dem bryr sig inte om missbrukare, psykiskt sjuka eller uteliggare. Dem är endast intresserade av  sitt eget! Hmm låter nästan som en svensk!  fähund?? Kankse ligger något bakom det!!

Swipp Swopp


Nu börjar jag bli säker!

har precis upptäckt att jag klarar mig väldigt bra. Jag har precis lyckats att installera spotify på min dator! Mycket stolt över mig själv. Jag fick bara skaffa mig en ny mail. men det gör väl inte så mycket.

Så som sagt, nu har jag spotify igen så idag har sister hazel gått varmt. GUD vad jag har saknat! Tänk att man kan slå av så att man inte tänker på det!
 



Send me inside
Your mind
I wanna know what your thinkin
This time I'll try to be the one you always thought
You knew its true
I'm blue and without you


Skulle behöver dra ett sista varm med dammsugaren innan råtterna blir lika stora som hundarna! Så illa är det väl inte men näst in till=)

Igår var jag med systrarna mina och plockade svamp. Det var även så att lilla Maria var med också. Som jag hörde mig själv säga.. Kom du lilla Maria!!
Gift, barn radhus och hund och bil?? Det är nog inte jag som ska säga lilla till henne:D


Nej ni nu måste Karlson sätta igång:)

Swipp Swopp