Explosion!!!!

Japp det var vad som hände när jag startade dammsugaren. Dammsugarpåsen exploderade inne i damsugaren. Jätte konstigt för den var ny. Men men nu får man soppa golven istället. Det går väl bra till måndag:D
Har haft en disskution med min hund medans jag borstade honom. Tänk om han ändå hade kunnat ta av sig sin pälskappa som alla andra i hallen. Tror dock inte att han kommer att bättra sig.


Lär er av en av mina erfarenheter. Skaffa aldrig 3 hundar som har päls.
Det har varit en paus i detta blogg skrivande för jag kom inte på mer.
Klockan var kanske tolv när jag började skriva. nu är hon halv fem.


Vad har fröken gjort?
Jag har sopat lite golv då min dammsugare saknar påse. jag har lagat mat, det serverades i dag enkelt och bra pasta med skinksås. Till inlägget dricks även en redbull. Huvudvärken är ett faktum och jag orkar inte sätta på kaffe.
Har lekt med Balder, Han har ju fått en ny leksak och den tar han såå väl hand om. Antagligen för att den är hård som blåbetong så han inte kan bita sönder den. Annars varar Balles leksaker i fem minuter.


Vad händer till kvällen?
Film och vindruvor, än och annan cigg och sen blir det duschen och sist men inte minst. Sängen. Gud var jag längtar. Är sjukt trött idag.


Tänka sig att det tog en hel dag för att lägga upp ett inlägg. Alldeles för mycket pauser=)
Nu ska jag hem till mamma för en fika.. 


Swipp Swopp

Yrvaken!

Då var man hemma från ytterligare en kväll med flickorna. Dem får mig verkligen att känna mig varm på insidan!
Har dock i kväll känt en konstig känsla. Undra var den kommer ifrån? Kan det vara att vi pratade massa gammalt som gjorde att saker man trodde man glömt kom fram igen? Eller kan det varit att jag var förbi en sväng upp till graven och skulle "titta till" pappa. Så mycket snö på kyrkogården. Kunde knappt se gravstenarna. Så jag får åka dit imorgon och skotta fram pappas grav.


Vad gör man då?
Jo hade Viktoria varit förnufftig, som hon absolut inte är hade hon gått och lagt sig. Men hon inser väl att hon kommer vända och vrida på sig och fundera på vad det är som snurrar runt där uppe mellan hjärnhinnorna. Tankar som inte kan formas till ord. Ord som inte kan bli till meningar. Men.
När jag loggade in på bloggen så tänkte jag. Hm, detta ska inte bli något klago inlägg bara för att jag egentligen känner för det. Men det kommer det heller inte att bli. Men man kan ju inte vara glad jämt =)


Så vad har hänt idag då?
Morgonen började med dusch, hår och smink! Telefonsamtal med Ci och en cigg. Den fortsatte med någon timma framför datorn där den tiden gick ut på facebook och spotify konto. Tänk att det lyckades tillslut. Skam den som ger sig;)


Sen bar det av till Josefine, ut till väster för att hämta Leya (Hund). På väg hem igen så skulle vi in på en liten liten skogsväg för den roliga sakens skull. Vi stannade vid ett stort gärde så att Leya fick leka lite och så åkte vi vidare. Väl vid en skarp kurva möter vi en jävligt stor traktor med släp.


Bonden i traktorn viftar med armarna om att han ska ställa sig på sidan. Men jag backar lite grann. Hade först inte tänkt de. För hallå, borde inte jag köra först jag var ju ändå störst?? Men hur som.


Jag backar nästan in i en snövall. Fick köra fram räta upp och börja backa igen. Sen skulle jag backa tills vi hitta en "avfart" av något slag. Men vi backade och vi backade och vi backade och ingen jävla avfart kom. Så stod vi still och väntade ett tag där vägen var som bredast. Men ingen traktor kom. Så då tänkte ju jag att han kanske hade svängt av någonstans. till ett gärde eller så. Så jag började köra framåt igen, tillslut möter vi traktorn på typ samma ställe.


Självklart skulle han då köra så långt han kunde ut på sidan. Att han åkte ner över snövallen. Nästan att traktor och släp tippar och far ner för stupet. Men då fick jag ju hela vägen för mig själv =) Men jag stannade faktiskt och frågade om han satt fast. Som om jag skulle kunna hjälpt honom? haha troligen inte. Men jag körde honom hem. Så man har ju gjort sin goda gärning idag. Samt givit Josefine och Thiresé ett gått skratt. 


Bilden är från i sommras!


Lördagsmorgon!

Jaha då har snart en hel helg gått, vaknade på en liten bitter sida. Men det ska väl gå över när röklukten från håret är borta. Josefine Berg röker ju inne så det blir ju lite för mycket röka.


Vad gjorde vi igår då?
Jo tittade på film och åt gott med kusinerna Berg. Fina töser det där. Sen var jag bara tvungen att trycka i mig 3 kexchoklad. Men dem är ju så goda.
Inatt har jag delat säng med en tjockis. Nämligen hunden Chuppe. Han har legat strax nedanför mig så jag har fått haft benen uppe vid hakan:D Vaknar av att Balder ligger ovanför mitt huvud så jag fick ligga ännu mer ihop.

HUND Jävlar:P

Nej ni nu ska jag ta helg och uppdatera på söndag kväll igen:P

Tack för kommentarerna i det förra!
Och Sandra, Den gången glömmer jag aldrig. Men jag går ju hellre i bara trosorna hem än att gå i totalt skitiga byxor:D
Swipp Swopp

Fredag!

Hoppas att dem får undan snön på E22:an så att vi kan hämta trollungen. Saknar ungen så det gör ont i hjärtat!
Pappa har lovat henne att åka pulka så vi får väl stå det kastet:P Det skulle ju ha blivit badhuset också men som sagt inte roligt att sitta och åka i detta väder.


Fredag då! Vad gör hon idag?
Jo idag är det, Promenad med hundarna, laga lunch, Jobba till 20,
Innan detta ska jag hänga upp tvätten, se våra bästa år, duscha och fixa håret!
Kan inte sluta tänka på vissa saker, nästan förbjudet va?


Men man ska aldrig ångra något som för stunden fick än att le:)
Fick frågan igår. Varför bloggar du?
Så jag var ju tvungen att fundera på det, Varför i hela friden, delar man sin vardag med främmande människor? Om jag springer omkring här hemma i underkläderna och dansar samtidigt som jag borstar tänderna. så är det väl egentligen inget som intresserar någon annan?
Om jag har en dålig dag med gråten i halsen? Är det någon annan  som bryr sig då?


Så Viktoria, har du kommit på någon anledning?
Kan det vara så att jag själv trivs med det? Att jag tycker att det är roligt (iallafall ibland). Om jag dör imorgon finns ju alltid mina ord kvar? Det hade ni inte tänkt på förut va? hehe!!


Du får mig att le! Får jag dig att le?



Swipp Swopp

Fick en idé!

och det är inte var dag jag gör det.

Men jag sitter här i mitt vardagsrum eftersom att Robs har tagit över datarummet:) ( Har blivit beroende av detta) Sa till Josefine förut när hon log, åh vilken fin smilegubbe du gjorde nu. Kanske borde dra ut sladden ett tag och börja träffa folk som inte befinner sig i en laptop. Vad roligare det hade varit för er om ni nu kunde höra mig när jag säger: Vi hade såå roooligt!


Men åter till min idé, Utgång? Det känner jag för! Svarta strumpbyxor,stövlar, svart tunika, och ny fixad. självklart lite gott att dricka också!

Tänk om mina flickor Ci och Sandra kunde nappa på detta bud.
Loggade in för att kolla hur det går med min kära mobil, som är inlämnad på lagning. Två veckor nu som jag varit i från den. Saknar den faktiskt. Dem hade varit tvungna att skicka iväg den för dem kunde ej laga den. Så dem skulle kolla om de kunde laga den eller så skulle jag få en ny. Och när jag var inne och läste om vad som sker så höll dem på med ett "långtidstest" tror det hette så. Och det skulle ta ca två dagar. Så gick den igenom det så får jag den om två dagar..


Var ju lite nedstämd igår, men idag sjunger vi i duschen igen. Dansar till musik medans vi borstade tänderna. så jag är på solskens humör igen. Lyssnade på Nordman i spotify. gud vad länge sen=)
Nu ska jag hoppa i mys tofflorna och dricka te


Swipp Swopp

Då var det torsdag!

När jag skrev rubriken insåg jag precis att mina rubriker heter typ lika dant. Men varför ändra på ett vinnande koncept?
Vaknade av att Veronica ringde och väckte mig. Behövde hjälp med skottningen sa hon. Men hallå hon har ju en man som kör snö hela dagarna. Att hon aldrig lär sig =)


Mysan pysan har tydligen fått magsjuka, kan dem få det? För hon har kräkts hela morgonen och förut kunde hon inte hålla sig. Det kom ur kattens båda håll om man säger så. Det luktar magsjuka. om dem inte kan ha det så är det väl något annat fel. hm?


Nu är det snart dags för våra bästa år. Pinsamt att erkänna det men jag är fast i det. Så nu har jag tio min på mig att sätta på kaffe och röka för att sen lägga mig och titta på historiens bästa serie (NOOOTT)
Ni är jätte välkomna att göra mig sällskap. men man får inte gå omkring i något annat än "nattskjorta" här hemma tills det är slut! Roligt vi kan ha. Eftersom att vissa sover naken, som tex ci.

Ledsen gubbe!

Totalt deppad!
Nu sitter jag i min ensamhet. funderar på om man skulle ta på sig mys tofflorna och gå ut och röka. Finns det något bättre när man har gråten i halsen?


Bröllop!!!!

Lite bilder från bröllopet=)

Bröllopsparet

Dans i alla dess former

Det fanns visst fler som lätta på kläderna!


Kära Mor och Thomas

Våra kära bordskamrater!

Undrar ju var kortet är där dem bytt kläder!

Som vanligt så tittar jag åt ett annat håll! Undra vad jag tittar på;)


Inte ett dugg trött!!!

Såhär såg man ut när det var dags för bowling. Inte konstigt att vi vann:P

Tisdags kväll=)

Vad har gjorts denna dag?
jo arbetslös som man är så har jag legat i sängen typ halva dagen. Gått upp, traskat omkring i underkläderna ett tag, klätt på mig, tagit hand om min tvätt som självklart stog på mitt schema. Det finns nog hopp trotts allt, att jag kan bli nästa Bree vand de camp! Efter vikning av tvätten var det promenad med The Dogs, och dem fick springa på gärdet och leka, så roligt. Chuppe stog på nosen i snön och Balder sprang och halkade och gled 1,5 meter på rygg. Etersom att det var svinkallt ute var det bara att hoppa in i duschen när man kom in så man fick igång blodcirkulationen igen. Fixade håret och på med sminket sen bar det av för att spela bowling. Thomas och jag har ju börjat spela bowling igen. Så nu är det fullt upp i veckorna. Gymmet två dagar i veckan, bowling varje tisdag, simma 1 gång i veckan. Beach 2010 är efterlängtad. 

Nu sitter jag och funderar på vad som ska hittas på.
Hatar att inte ha något att göra om dagarna, blir så rastlös. Jag vill ha tempo om dagarna. Jag vill kunna sätta mig på sängkanten på kvällen och pusta ut och känna att jag tagit vara på dagen. Inte som nu dra fötterna efter mig och plocka i hemmet för att sysselsätta mig. 

Hörde nyheter om att det ska bli snöoväder??? Snälla är det inte bra nu?
När ska det bli vår så man kan få tvätta vinterjackan och hänga in den för året. Gå ut i bara tjocktröja och skrika som Ronja? När ska Saga komma med årets första blommor som är så korta att dem bara passar i en äggkopp?

När man tittar ut känns det väldigt långt borta. Men förhoppningsvis så är det väl snart där igen. Man ska aldrig bli bitter, man ska ta vara på dagen och alltid bjuda på ett leende! Tänk på vad det gör mot dem du möter. Tänk på vad det gör mot dig själv.
Du kanske tror att du är lycklig för att du är lever som du gör. Men om du stannar upp och lyssnar på dig själv blir du inte bara lycklig över den situation du befinner dig i, utan också över vem du är. Jag lovade mig själv att jag skulle börja le från insidan och jag hoppas att jag lyckas med det. 

Under min uppväxt har jag varit en flicka som gått min egen väg, sagt ifrån när jag tyckt att något varit fel, skrattat högt och gråtit när jag kännt för det. Jag hoppas att jag fortfarande är den flickan. Jag har även varit fördomsfull, otrevlig och elak (Så tro inte att jag är någon ängel för guds skull:P). Jag pratade med Josefine om det igår. Är det värt att lägga energi på hur andra beter sig och är? Är det värt att hata för hatets skull? Är det värt att bråka för att sin partner ej stoppat in disken i maskin? Nej, jag tror inte att jag blir lyckligare av det. 

Ja det var väl vad jag hade i huvudet idag. 

Swipp Swopp

Måndag!

Idag är det bilprovningen som står på schemat.
slog upp ögonen och var på super bra humör. Körde upp Robin till jobbet han hade nog försovit sig.
Som sagt var på bra humör så jag sprang till datorn i bara täcket. Slog på spotify och spenderar tiden med Tracy Chapman.


Kom hem igår, var ju som jag nämnde i fredags inlägget på bröllop. Jätte trevligt, tårarna var inte långt borta i kyrkan och inte heller under middagen, Attans vad kul vi hade. Jätte trevliga människor till bords.
Ci och jag pratade om att vi hade så roligt med dans och allt. När det blir planerad utgång. Är det förspel på dansgolvet. VEM uppskattar egentligen att gnida sig emot varandra?? När det inte är meningen att göra det? Inte skulle du se till att din sambo/man blev hård i byxan mitt i affären? Så varför på dansgolvet?
Men hur som, det var de som var så förbannat trevligt. Vi dansade som man ska göra.


Kommer att lägga upp kort så småning om!
men jag kan hänvisa till
http://www.nt.se/24nt/#category=0&date=playlist&clip=0&startTime=0m0s

Då var det fredag!!

Och idag sa det stor städas och sen ska det även fixas inför bröllopstrippen imorgon.
Igår gick jag igenom hela mitt förråd för att leta efter våran videokamera. men tyvärr så hittar jag den inte någonstans. Tror den ha blivit stulen. =( att folk inte kan låta bli andras saker. speciellt i ett förråd.
Nu blir det en sväng ut med hundarna, Dem tjatar som fan..
jag satt nyligen och lyssnade på spotify och vill lägga en speciell tanke till min kära far!
Texten lyder:
Back when I was a child
Before life removed all the innocence
My father would lift me high
And dance with my mother and me and then
Spin me around til I fell asleep
Then up the stairs he would carry me
And I knew for sure, I was loved
If I could get another chance
Another walk, another dance with him
Id play a song that would never ever end
How Id love, love, love, to dance with my father again
When I and my mother will disagree
To get my way I would run from her to him
He'd make me laugh just to comfort me
Yeah, yeah, then finally make me do just what my mama says
Later that night when I was asleep
He left a dollar under my sheet
Never dreamed that he would be gone from me
If I could steal one final glance
One final step, one final dance with him
I'd play a song that would never ever end
'Cause I'd love, love, love, love to dance with my father again
Sometimes Id listen outside her door
And Id hear how my mama cried for him
I pray for her even more than me
I pray for her even more than me
I know, Im praying for much too much
But could You send back the only man she loved
I know You dont do it usually
But dear Lord shes dying to dance with my father again
Every night I fall asleep and this is all I ever dream
I know You dont do it usually
But dear Lord shes dying to dance with my father again

Då snöar det igen!!

jaha.. aldrig ska det bli vår. Jag har ju inte ens önskat mer snö.
Så är det jag önskade mer snö på träden och dagen efter var marken täckt av 50 cm snö. och mer kom det. Så nu ska jag inte önska mer. tihi
Idag ska jag och hundarna dansa ut julen här hemma. Stakar som ska ner bara.
Efter det ska vi gå på en långpromenad och efter det är det dags för att invänta min kära.
Så eftersom att det var ett tag sedan är det dags för mig att skärpa mig. Har ju gått från studerande till arbetslös så jag borde ju ha all tid i världen att blogga. Men nu har jag ju av en allergisk chock från hund så jag blivit totalt genom förkyld. Hoppas det ger med sig.
Uppdaterar min frånvaro med bilder.
Swipp swopp
Mitt nya mästerverk. nyklippt med lugg.
Jag är kär igen!!
Julen har gjort sitt och låtit mig gå upp 2kilo, Tack tomte jävel!!
Saga baga, har fyllt 8 år!!! tänk att hon var en knodd när vi träffades.
Jag har bytt hem, Mitt kök!
Minst men absolut inte sist! Det lilla knytet Albin. Veronicas lilla sötnos