1 vecka sedan!

kanske mer, sedan sist har jag varit på en jätte trevlig resa med halva familjen till Polen och tittat på speedway GP. Mycket roligt, vi gjorde mycket annat också. Gick på stan i massa roliga affärer, njöt av det kanon väder dem hade på uteserveringarna tillsammans med godmat och öl, förundrades av alla dessa SEX Shop som stack fram lite här och var. Tänk om vi skulle ha det så, H&M eller SEX shop, vilket ska vi välja.. haha

Vi har även åkt tåg, vilket var lite mera oroväckande då man i vissa stunder trodde att tåget inte skulle klara resan fram. Dem var långt ifrån X 2000 kan man säga. Våra spårvagnar är i bättre skick än vad deras tåg var.

Men det var jätte trevligt, Tack mor och Thomas för att jag fick resan möjlig!

När jag kom hem var det jobb som gällde, har haft inte introduktion inom hemtjänsten nu så jag börjar jobba imorgon. Det ska bli roligt, ett helt annat sätt att arbeta än vad jag är van vid. Så jag ser bara fram emot att få utvecklas på ännu ett sätt. Nu där emot saknar jag de alla på Brogatan! Men ska dit den 7:e maj.

Vill bara få mitt schema nu och komma igång med jobb så att det rullar på sommaren ut. Fullt ös till augusti slut och man då kan få känna att det ska bli skönt att schemat är slut så man får andas ut.

Jag hoppas att det löser sig för dig, hatar att se dig må dåligt. Visa dem att du kan för det vet jag att du kan. Jag tror på dig!

Nu har jag suttit ute på slottet och druckit kaffe, rensat ogräs i deras rabbatt, brännt mig på en brännässla och snackat om en himla massa.

Det var ett tag sedan som jag var här så det är trevligt.  Nu ska jag ta och se hur det går för det andra två.

Må väl ni alla, njut av det bra stunder ni har.

Swipp Swopp

Söndag!

och det bär snart av mot stora staden för att köra hem systra mi.

Helgen som varit!

Fredag
Städade och hade mig, blev en underlig städning då jag inte har någon skurmopp ännu. Men jag fick ta den man dammar golvet med. Det gick ju nästan lika bra=) Rent blev det och det är huvudsaken! Då snorpan nu löper är det super viktigt att städa känner jag. Som tur var så går hennes man stax efter och städar efter henne.

Tog en sväng med min Fru och åt glass vid havet, så mysigt! Hem och städade klart det sista och satte upp en lampa. Sen var hundarna och jag och mötte Ci vid bussen. Vi lagade mat och mös framför tv:n åt efterrätt som var super gott. och drack vin till det. Ci är livskvalitet!! Som vanligt blev det sent. det blir det ju alltid när vi umgås men det gör inget:D Älskar att vara med henne=)

Lördagen
Började med att jag satte på kaffe gick ut med hundarna och väkte Ci! Vi åt frukost framför Tv:n och sen gjorde vi i ordning oss och gick ett varv med hundarna och efter det åkte vi hem till Mamma och Thomas. pratade lite och sen fortsatte färden mot grännes där vi skulle spendera kvällen med Fia! Det var super trevligt det också. Hon bjöd på lammstek och potatisgratäng och det var ju bara så super gott.. Mums!! Efter det for jag hem och gick ut med hundarna. och sen åkte jag och hämtade min fru i väster. Eva bjöd på negerboll. Mumms=)
Kvällen slutade med att jag hade i hjäl en råtta på storgatan. Skadedjur sa jag När frugan ojade sig.. Haha Evil me!!

Söndag
Plockade lite hemma, gick ut med hundarna. Åt nudlar och tittade på tv, Har hjälpt Thomas med båten. Har varit hans hantlangare kan man säga. Hållt i planker, svurit och skrattat åt honom när det inte gått bra. Men vi fick lägga ner renoveringen när slipmaskinen gick hädan. Då skratta jag ännu mer. Förstog inte varför Thomas slutade prata med mig.

Nu ska jag fara och skjutsa Ci till stan

Swipp Swopp

Ironi på hög nivå!!!

eller? Vad är det frågan om!

Jag blir såå frustrerad, man tror att man disskuterar saker och ting. Man reder ut problem som uppstår gems med vägen. Men dagen efter dyker det upp något nytt. Man blir besviken, ledsen och arg! Man säger saker man inte menar och saker man menar blir större än väntat.

Ena stunden får man höra att man inte ställer upp fast man tror att det är det man gör, nästa är allt frid och fröjd tills något kommer fram. Då raseras allt igen. Hur långt ska detta gå?? Jag blir så otroligt ledsen!

---

Sen sist då?
Jo i natt har jag gjort något jag inte trodde jag skulle göra! Jag har vaknat flera gånger och tänkt somnat vaknat igen!!
Men nu börjar det lägga sig och det var ju inte så farligt!  På dagen har jag varit ute med hundarna, hämtat nycklarna till LGH:n så jag kan flytta till söndag. Varit och tittat i den och tvättstugan!
Tänkt på min kära rosa telefon som är trasig=( Den som precis var inlämnad. samma fel som Josefine antagligen. För igår natt när jag skulle prova att starta den, så stod det (Kan ej laddas, sätt i sony ericsson orginal batteri) Men det är ju ett sådant som sitter i.

Nu ska jag fixa lite tvätt och sen ska jag nog vila mig lite för jag blev så nedstämd nu!!

Swipp Swopp!!

Sista matchen

Japp nu har man spelat sin sista match för denna termin. Slutspel på torsdag.

Snart är de den 13:e april och då flyttar jag till en två på 59 kvadrat. Kan springa mellan statoil och bilisten om dagarna. Tänk vad skönt att få iordning på sitt egna. Få upp alla saker och alla mina kläder. Saknar dem nu!

Den 23:e bär det av mot polen då blir det lite semester igen. SPEEDWAY here i come!!
Mycket roligt ser verkligen fram emot det.

Satt och funderade på hur det kom sig att jag uppdaterade min blogg så ofta ett tag. Har nu kommit på varför, Jag låg i sängen och tittade på våra bästa år om dagarna och gjorde därför inget annat. Våra bästa år var det ända jag hade ett tag.

Nu händer det något hela tiden eller någon syssla att uträtta iallafall! Men det måste bli ändring på det. Imorgon så ska jag fara till banken och till nya hyresvärden för att påminna om att hyran kom på villovägar. Men det löste ju sig tillslut!

Nej ni nu ska jag hämta symaskin och köra lilla syster Berg till väster:D

Påsken!

Skärtorsdagen
Dagen började med promenad, tvättstuga ( som slutade med att Chuppe attackerade en hund) Hämtade Emma och Andreas vi bussen. Tog en kaffe tillsammans med dem. Sen bar det av för att jobba ett litet tag. Hem och fixade inför att födelsedagsbarnet skulle komma hem. Hon hade inte direkt haft turen på sin sida. Men stark kvinna som hon är min kära mor, hade hon huvudet högt när hon kom hem trotts allt. Hennes pälsbarnbarn försökte iallafall att sjunga ja må hon leva. Kvällen avslutades med middag med Mor, Thomas, Marina, Lucas, Emma, Andreas, Chuspi, Rut och jag. Mycket trevligt.

Långfredagen
Vaknade till halv 9 tror jag! Vi åt frukost och hade en vanlig morgon på folketsparkskullen. Det nalkades efter middag och vi började göra oss i ordning för kalas time. Det droppade in folk och så småning om kom även tårtan!!
Mor och Marina hade lyckats med maten som alltid, jätte smaksigt.. =)
Avslutade kvällen med en pizza på slottet med Emma, Andreas, Peter och Anders. Samt massa mys med vin!

Påskafton
Spenderade vi ute med grillning på slottet. Solen gjorde sitt i annsiktet. läpparna sved lite till och med=)
Till kvällen drack vi åter igen vin och spelade spel och hade det mysigt. ( Den hungriga prinsessan) Det var tydligen jag, Vem var det nu som hade skrivit den boken??

Påskdagen
Vaknade åt frukost, spenderade förmiddagen ute. Sen gräpade jag taget runt penseln och målarburken och målade köksskåpen. Så fint det kommer bli det är bara en stryckning kvar nu. Sen är det bara att hoppas att de hittar oljefärg så vi kan gå på rören till elementet så dem får upp sina fina tapeter.. =) Vad ska jag se fram emot när dem är klara sen då??
Kom hem hoppade in i duschen och slog mig ner i soffan efter en lång promenad med hundarna. Chuspi hittade ett dött rådjur i skogen som var väldigt intressant. Självklart delade han med sig till sin fru, men hon var inte hälften så intresserad!

Annandagpåsk
Eftersom att jag fick gå och lägga mig på soffan i natt, eftersom att Emma snarkade som en tok. Så vaknade jag när Mamma och Thomas traskade omkring. Somnade om igen och vaknade till tio.
Min lilla Rut gjorde nog illa benet igår när vi var ute för hon haltar massa idag. Så hon har fått en bädd i köket så hon kan ligga och vila sig. Har tittat men hittar ingen svullnad eller sår. Så jag antar att hon bara vrickat tassen på något sätt.. Hon blir nog bra igen!

Nu ska det åkas till affären för att inhandla grädde och cigg.

Tack för en super trevligt påsk den kunde inte varit bättre=)

Swipp swopp