Oj vad länge sen!!

Är det vid det här laget man ska slå sig på fingrarna och säga att man ska skärpa sig??
Ärligt talat så har jag haft huvudet någon helt annanstanns tror det har varit på en viss möhippa

I Onsdags
Robin och jag satte oss i Bettan klockan 11 och åkte mot stora staden. Där träffade vi cissi och Robin gick upp på stan för han ville då minsan inte vara med och prova några klänningar. Japp för det var vad vi gjorde och dem var så fina. Cissis stora berg som hon burit på trllade från hennes bröst. Skönt. När vi var klara begav vi oss upp till stan bad cissi gå hem för att vi skulle fixa lite.
När vi väl fått cissi att lämna oss efter tre rundor begav vi oss till syaffären för att köpa det rosa tyllet. Det som skulle bli hennes kjol.  Sedan bar det av till tågstationen för att hämta upp Marina och så handlade vi på bolaget och Mat till möhippan. Sen hem. och Gisses om mina bebisar blev glad.

Torsdag
Jobbade hela dagen Började 7 gick av 11 hem och plockade i trädgården och styrde. åt lite mat och sen var det dags att åka tillbaka och Jobba 16 - 20! Och snacka om att det var kaos i huset!!

Fredag
Jag begav mig in till den stora staden på morgonen och där hämtade jag upp Cis och hon var rustad med Frukt som vanligt:D  Efter en snabb vesit på Statoil då jag lekt dum brud begav vi oss till Frivillig Centralen och städade. Ni skulle bara veta hur svettigt det var.. faro. Sedan åkte vi upp och hämtade Luke Skywalker då hans rektor sagt åt barnen att gå hem då de misstänktes gå en mördare lös i Klocket. Vi släckte våran skräck med en cola och hamburgare på Mc i stockholmsrondellen. Vi körde hem cissi och sen gick Marina, Veronica, Luke och jag på stan och shopade lite kläder och sprit till kvällen..
Väl hemma hos Marina Var det som vi hade en brinnande dynamit, det gick undan! Salladen var klar och jag hann och Bleka håret.
Platta i matta ner till palace Sen har jag lite bilder som ska få tala för resten.



Sammanfattning,
Utanför, Förvånad Ci; Utklädd Ci, Nu är vi på väg ut, Det första uppdraget och det blev en massa på väg mot Pub Wasa!
Väl ute.

Tack för en super kul kväll tjejer. Speciellt tack till Ci utan dig hade det ju ingen blivit:D

Nu ska jag lägga om min lilla Chuspis Tass innan jag ska åka till skolan. Kram på er alla.

Länge sen sist!!!

Det har gått en vecka och 3 dagar sen jag fick mitt körkort och jag har nu hunnit åka 150 mil:D bra jobbat Viktoria 4 vänder till oskarshamn inräknat.. så ni inte tror att jag är hur bil kåt som helst. Det har hunnit bli påsk och Jag och Emma har haft stor röj i min trädgård, vi är inte klara ännu men hon har ju varit en klippa som hjälpt till!

Vi har grävt i ordning min grusgång. så nu är det är en rak och fin kant till gräsmattan.. och inget gräs i gången!
Vi har klippt mina syrén buskar och rensat upp. Vi ska nämligen göra en liten hörna för trädgårdsmöblerna!
Vi har rensat i bland buskarna mot kohagen så nu kan man gå ner i en liten gömma och se på korna om man inte sätt sådana förr.
Vi har klippt träden och alla buskarna..
Vi har gjort i ordningen en ny rabatt och planterat Blommor.

Men mycket återstår, Jag jobbar ju nämligen på att bli Miss Bree Van De Kamp Sverige!! I love that woman så jag lever nu på hennes Mottosträck på dig, släta ut kläderna, le brett och gå vidare.

Nae nu ska jag slänga mig på soffan och spela Godfather II

See Ya