LÅT



Bara för det snart är första advent så börjar vi julen med en bra låt..
Var rädda om er alla

En lång natt!!

Satt vid datorn till 03:00 något sådan.. gick sedan och la mig vid halv 4 kanske.. det är ju bara inte jag. Sedan låg jag och vände och vred på mig tittade på klockan var eviga sekund, fösökte tvinga mig själv att somna men icke. allt gick emot mig. sista gången jag titta på klockan var den 05:15. Sen ringde klockan vid 06:00 och då var det bara att gå upp och äta frukost och göra sig i ordning för en hel dag med Interkulturell profil i vård och omsorgs arbete...

Imorgon ska jag jobba om det inte blir något annat sagt. Linda ringde och sa att Siw var sjuk. så jag ska ta hennes helg. Ska även och hämta mina kakor och godis som jag beställt av Lottas son. Han säljer till klassresa.
På lördag ska vi och fira Luke skywalker Han blev ju hela 10 år GRATTIS till lilleman...

ska upp och städa lite imorgon bitti.. Min och Robins inneboende kommer ju imorgon. Och Nockan på lördag. vi skulle haft karaoke..

Men som sagt Fredda kommer, Då får jag någon att dricka kaffe med.. En sådan vän kan man alltid lita på.

Måste ju berätta att jag var i stan iförrgår och handlade skor, TRE par skor. det är inte vanligt det heller.. Man undrar ju vad det är som är på väg att hända. Två stövlar och ett par tennisskor. Men Cissi jag skulle ha köpit snowjoggings som jag sa för när jag fick ställa lilla bettan vid vägkanten och gå hem sista biten ifrån björksätter i all snö pga  punktering så var mina fötter dyngsura när jag kom hem.. dem bruna fina stövlarna som jag trodde skulle vara så bra.. men ack så fel man kan ha...

Nae mina vänner nu ska Fru viktoria gå och lägga sig och ta med mig min man.. Om jag kan få honom ifrån tv spelet för en stund..

Var rädda om er där ute i vinter mörkret... Och glöm ej reflexen..

usch här har jag propagerat om reflexer jag och har inte ens en själv..

jaja jag är rädd om er så ni kan ju ha reflex..

Swipp swopp

Onsdag

ja nu har hälften av arbetsveckan gått och jag är helt slut ska jag säga. Jag är van vid att vara ute minst 3 gånger om dagen och det har jag inte varit på ett tag och det märks ska jag säga..
sandra sa något om att jag var en lantis? Och gud jag håller med henne och ja ska säga er det att jag trivs med det..

Jag älskar mitt röda hus med vita knutar,
Jag älskar den tystnad som är både morgon och kväll.
Jag älskar min tomt och allt gräs och lukten av natur.
Jag älskar att det blir kålsvart.
Jag älskar att min närmsta granne bor minst 500 meter ifrån mig...


Jag har nog en form av hemlängtan tror jag.  Jag saknar min Robin och mina djur.

Idag har jag räknat ut att jag har 16 hela skoldagar kvar sen har jag jul.
 Detta betyder att närsom helst så är jag klar. då har jag slutfört 1/3 av min utbildning. Vilket också betyder att det bara är 1 år kvar tills jag kan söka in till universitetet. Sen förhoppningsvis så kan jag påbörja min sjuksköterskeutbildning.. Gud vad jag längtar.. 
Gud jag är så fruktansvärt sugen på något smaskigt.
Men igår åt ju cissi och jag chokladpudding och jordnötssmör tills jag fick magkattarr. Men jag vet inte känns som det är något jag vill ha.. Och döm inte.. jag har inte anlag för att bli fet så jag kan äta vad jag vill så det så.. Ska nog klä mig och gå och titta om jag kan se något i affären som jag vill ha.. Tror ni jag hittar något??
Det tror jag..

Jag har idag funderat mycket på hur livet skulle ha sett ut om jag gjort annorlunda vid vissa tillfällen.
Om jag inte hade hoppat av gymnasiet skulle jag varit sjuksköterska idag? skulle jag inte slutat jobba och börjat plugga igen skulle jag haft mitt körkort då?? Skulle jag inte ha varit hos Ocka nyårsafton 2003 var hade jag då befunnit mig idag?? Ja det är sånt man kan undra över men en sak är säker och det är att jag är väldigt glad över att Vi åt potatisgratäng och fläskfilé på hagebygatan på nyår 2003 Och att både du och jag Ocka kröp i säng till tolvslaget..

För om vi inte hade gjort det.. Då hade jag inte träffat mannen i mitt liv. Han som fick mig att rådna redan vid 9 års ålder.
Jag hade inte varit bonus till världens underbaraste tös. Herregud tjejen blir 7 i år. Ja hade antagligen inte bott där jag gör och jag hade inte haft Mysan jag hade inte haft Tyr och jag hade inte haft Chuspi och jag hade definitft inte haft Robin och Rutan... Inte heller världens mysigaste svärmor.
Vad skulle vi göra utan Birgitta?

En svärmor som jag har önskar jag alla. Rolig, fräck, snäll och underbar.

Ta vara på era nära och kära och för guds skull glöm inte reflexen

swipp swopp


Tisdag!

Då sitter jag här hemma hos cissi. Har just tittat på Våra bästa år och ätit lite mat. Han är så duktig den där Christopher!! Ska ta och palla mig ut i regnet och gå till hemköp och köpa mig något godis. Jag är så sugen förstår ni. Sen ska jag hem och plugga har jag tänkt mig så att man blir klar med kurserna snart så man slipper tänka på det mera:D SKÖNT

I går blev vi indelade i grupper i klassen på vård och omsorgs arbete. Grupperna skulle gå ner på stan och hitta 5 st problem för en person med olika funktionsnedsättningar och 5 st positiva. I min grupp fick vi en grabb i 25 års åldern som satt i rullstol och klarade sig själv.

Så vi traskade ner på stan för att leta problem.
Här kommer dessa

5 Problem
  • Automaterna ( det är ju så höga att de inte kan knappa in sin kod)
  • Diskar ( När man ska betala i affärerna, Når man inte upp)
  • Utrymme ( Ni som har barnvagnar vet hur lätt det är att ta sig fram, Tänk då om man inte kan gå och måste fram)
  • Trappor ( till mindre affärer finns det inte ramp och dyligt)
5 bra saker
  • Toalletter ( det finns nästan på alla ställen. Dock dumt planderade ibland)
  • trottoarer ( de har på många ställen tagit bort de höga kanterna)
  • Anpassad statstrafik ( det har tagit bort tarppor och dylikt på spårvagnar mm)
  • Plan rulltrappa, (sådanna utan steg ni vet..)
  • Hissar

Jag, måste tillägga att jag har det bästa förutsättningarna till ett gott liv.

  • Den dagen jag gifter mig vet jag att det är med den underbaraste människan i världen! Jag känner honom och efter snart 4 år vet jag att jag trivs mer än bra i hans sällskap.
  • Den dagen jag blir gravid, behöver jag inte oroa mig, för jag skaffar barn med en redan bra pappa.
  • Jag har varit förlovad i snart 3 år så jag vet att han hittar hem till rätt säng och att han är tillräckligt dum för att stoppa en ny ring på fingret.. :D
  • Samt att jag är älskad
Jag är upp över öronen kär

Nu blir det strunt!!!!

för det har alexandra beställt.. och hallå vem törs säga emot henne? Kommer ni ihåg hur arg hon var för i tiden? hon slog ju mig en gång.. :P haha

ja hon är farlig den där tösen.

Nu sitter jag här och väntar på min lilla josefin som ska komma och vi ska ta oss en liten tur till skogen. Idag var min lilla veronica och hälsade på mig, jag bjöd henne på kaffe, Snabbkaffe.. Eftersom allt annat var slut till och med mitt kokkaffe!!!! Kan ni då förstå hur tomt det är i mina skåp hemma.. Jag skyller på att det börjar bli kallt och mössen flyttar in. det låter bättre en att erkänna att plånboken är LUSPANK.. Inte jag.. plånboken..

Jaha.. Då var det 2 veckor rökfri idag.. fan vad skönt det känns. hade en period då det var riktigt jobbigt.. men den är över nu.
Idag fyller även min kära Robin 29 år.. ETT STORT GRATTIS TILL VÄRLDENS MEST UNDERBARASTE ROOOOBBBSSSS!!!!
Jag bjöd honom på exklusiv födelsedagsmiddag idag också. det ni köttbullar och spagetti. och ni skrattar kanske men ni såg ju Luffsen och hans tjej, hur romantiskt dem hade det.. Mmm

Under tiden har jag faktistk varit en sväng ute i skogen med Josefine och Alexandra.. Vi såg lite djur och skoja som vanligt.. Nu ska jag knyta mig. ska ju jobba imorgon.13:30 - 21:00
samt så kommer min underbara cessili med karl och hund till mig GUD så underbart..

Swipp swopp