Influensan är ett faktum

Japp, tredje dagen och jag är trött. Det började som en yrsel och kände att jag behövde sätta mig ner. Som ett blodtrycksfall. Illamåendet höll i sig så jag satt på Josefines badrum en kvart efter det värkte hela kroppen och jag kunde knappt gå. Jag frös och allt var bara så jobbigt. Satte mig i en iskall bil och åkte hem.

Väl hemma la jag mig i sängen. Skulle luta mig fram för att stänga av TV:n vilket knappt gick då kroppen var alldeles slut och det värkte över allt. När jag väl låg på plats i sängen. Hörde jag mig själv yra.
Somnade och vaknade. Tog mig inte upp ur sängen på hela dagen. Kunde knappt prata. Smärtan i halsen hade också vuxit över natten. Under dagen brann det även i bröstet. Täppt i näsan fast inte snorig. Det är som att det sitter mellan näs - och munsvalget. För jag kan inte snyta bort det och det hjälper ej med nässpray. Så i två av tre dagar har jag säkert legat med 39 graders feber.

Inatt trodde Robin att jag skulle dö då han tydligen vaknade av att jag andades konstigt. Det pep om mig liksom. Men detta ska väl gå över hoppas jag. Jag har ju tänkt bli 100 år och eftersom att min morfar inte är där ännu så har jag en lång väg att gå:D

Hur ser det ut nu?
Ja, totalt kaos? kan man säga så? nej så farligt är det inte. Men jag har packat 35 kartonger tror jag och några återstår. ska säga att jag packar alla kläder i kartonger så det blir en hel del. Flyttar om ca 14 dagar=) jag längtar så efter att få ta fram mina nya kuddar till soffan som jag köpt, vill ta fram mina nya kuddar till sängen. Vill bädda med mina nya lakan, Vill sätta upp nya gardiner. Vill vara där nu.
Måste be Robin ringa till dem på guldnyckeln och be dem sätta upp staketet runt tomten så att mina hundar kan gå ligga ute om dagarna. Hur ska vi annars klara oss. Det blir en liten omställning för dem. Men vi var på promenad i området herromdagen. Då kom en man med sina två hundar som bodde där. Två vita små hundar, dem tyckte inte om våra de skällde och stuttsade på marken och gubben som ägde dem kunde knappt gå framåt för dem var som tokiga. Då blev mamma stolt för mina tre höjde bara på huvudet och tittade på dem som om dem inte var kloka som höll på.
Idag har jag börjat dagen med att diska och Robin dammsugit. sedan har jag klippt klorna på The Dogs. Jag och Balder har mötts på halva vägen. Han hatar ju att klippa klorna. Och biter mig i händerna när jag gör det. men idag fick han först sitta. sen fick han en Godis, sen klippte jag första tassen och han fick en godis. Sen klippte jag två klor på den andra tassen och då försökte han bitas lite men då körde vi på en godis igen och sen satt han så fint och vänta på sina godisar. Då tänkte jag att samma kanske funkar på Chuspi men ack ack. Det gick inte, han blir såå ledsen=( han tycker inte alls om när någon rör hans tassar. Det är nog någon som inte varit snäll emot honom förut..
Nu ska jag putsa fönsterna på insidan i alla fall.

Swipp Swopp

Då var det ett tag sedan!

Jag tänker inte skriva ett helt inlägg om att jag varit dålig på att uppdatera och ska skärpa mig. För jag lär aldrig göra det. Och har man inte lärt sig snart att man inte ska komma med tomma löften;)

Vad har hänt sen sist då?
Jo
I fredags var det sleepover på gustav clason gata! Marina bjöd på middag med förrätt och sedan fixade vi håret på varandra och spelade wii, som gav mig jordens träningsvärk. Men attans så kul. Marina, Ci,Luke, Jag and a bottle of wine. Luke drack dock sprite.
I lördags, for vi hem till Ci vid 13 tiden åt lunch och började forma oss inför kvällens bravader i kortkort och strumpbyxor.
Mötte Sandra,Erika och Malin! trevligt och dem var lagom runda under fötterna=)
I söndags, for jag hem strax efter 13 tiden. Fick vända i Ringarum för att hämta Marina och Lucas. Men det blev trevligt för vi sjöng på vägen hem och utanför Ringarum fick dem ett gått skratt då jag var tre sekunder från att kissa på mig. Men jag klarade mig hela vägen. Dock kunde jag inte stanna för gubben på övergångstället och heller inte tvärn nita för då hade det skett en olycka. Men han stod glatt och väntade på sin tur.. =)
I Måndags, körde robin, tittade på våra bästa år och efter det började jag packa lite igen. På kvällen var vi och tittade på vildsvin josefin och jag. Vilket slutade att vi höll på att krocka med 2 älgar på vägen. Läskigt.

Tisdag
Idag har jag kört Robin, tittat på våra bästa år, städat köket, varit på promenad med Snorpan som är hos mamma! Hämtat Robin lagat mat och sovit middag och nu sitter jag här:D
Nu blir det packa igen:D

Swipp Swopp på er vinterbarn