Jobbar dag!!


En liten sång som jag hörde på radion när jag åkte för att handla. Tycker om den!

Vad har hänt då?
Igår när jag var på promenad med hundarna, så gick vi gems med gärdet för där var all snö borta och mycket mera roligt för hundarna att sniffa på. Rätt vad det är så surrar det till i löven och Chuspi hoppar till. Då låg där en jätte humla och solade sig. Ät upp den säger jag i all hast, då jag är rädd för dem. =) Tur att han inte alltid lyssnar på mig för den där humlan hade jag ju inte velat att han skulle äta. Idag när jag skulle gå hem från jobb, så går jag i min egna lilla värld och funderar. Helt från ingenstans hoppar det fram en ekorre, jag stannar till och mitt hjärta stannade nog för en liten sekund. Jag har bävat för den här dagen, jag drömde nämligen en natt för många många år sedan att jag blev attackerad av en ekorre. och trotts att jag höll den under vatten i drömmen så dog han inte. Men det var inte så farligt han vände snart och sprang upp i skogen och jag ökade farten förbi.

Imorgon kommer hela tjocka familjen hem. Mycket trevligt =) Klockan kvart i tolv ska jag hämta Emma, senare kommer mor med Marina och Lucas. Ci och Chris , Nockan och Markku och Hampus kommer på fredag! Mycket trevligt=) En liten mormor och morfar med. Samt en Anders och Peter:D

Tillbaka till morgondagen, skärtorsdagen! Är det då häxorna flyger iväg? för isåfall behöver jag puttsa kvasten i kväll. Fylla kannan och lägga mig tidigt så jag orkar med en natt med satan!

Jaja.
Nu är det kvälls kaffe och duschen som nalkas! Ska även hoppa i klänningen och fota den så jag kan lägga ut den för försäljning. Tänk att jag gått ner så mycket på ca 1,5 år. När jag köpte den behövde jag desutom gå ner några kilo för att den skulle sitta perfekt!

Men men.

Swipp Swopp

Livet är som en kortlek!

... ett litet ordspråk som jag kom på just!!

När det inte blir som man tänkt sig och man förlorar en kung eller en knäkt tar man till en joker.. Dock har du bara 4 så gör inte för många misstag! Om du inte kan hålla dig får du börja nalla från andra kortlekar.. men det kommer alltid synas på baksidan att den inte hör hemma.

Vad har hänt idag då?
Jo idag har vi plockat och städat på folketsparkskullen. Varit ute med hundarna vi sprang lite på gärdet så att Chuppe fick vara lite lös också. Det var roligt för honom. Sprang i full fart i tio meter. Stannade stoppade ner huvudet under snön och sprang sen igen.. Så söt den där lilla!

När vi kom in var det bara att gå raka vägen upp i duschen. Chuspi ser nu ut som en zebra och Snorpan som en pudel=)
Men nu kommer jag få de bäst doftande hundarna i Valdemarsvik. För dem luktar Melon och Gurka=) Mums!
Snart blir det att hämta bilen, eftersom att jag var tvungen att snutta på lite vin till middagen igår! Tack för den;)

Senare idag, blir det att kramas med min kära fru! Är hon inte den, mest underbara som finns. Hon säger inte alltid det man vill höra. Men hon får en alltid att inse vad som är bäst! Hon finns där i vått och tortt. Hon lyssnar alltid på mig, även de dagar då jag är paranoid! Som i natt tillexempel! Tack Fru berg vad skulle jag göra utan dig? När jag flyttar sen har hon ju sagt att hon ska äta med mig:P Det är en fru att hålla hårt i.. Haha!

Nej ni nu ska bilen hämtas!
Swipp Swopp

 Lilla Albin, han har dock blivit större nu men dem ligger kvar i mobilen!

 Kameran tyckte inte om att skotta snö, men mycket snö var det!!
  Ci norpade någons glasögon, och vi var inne i dimman!

 jätte söta Malin=)

Lördags morgon!!

Japp, uppe redan vid 8 tror faktiskt att det var Thomas fel för han var och tjatade på mig i min dröm!

Idag bär de av mot stora staden för att vara flytt hjälp, man måste ju se till att man får hjälp själv sen!! Man får inte vara dum;) Nu är håret flätat, tänderna borstade, mascaran är på och jag är mer redo än någonsin. Myskläderna är på. Det får man väl ha när man ändå ska flytta grejer? Igår tog jag en åtta låtar på trampmaskinen. Blev helt slut. Har helt tappat träningen. Var är konditionen?? Försvann den i utandningen vid sista blosset igår?

Måste arbetas på..

När jag stod och borstade håret funderade jag på Josefine! Igår berättade hon om en bekant till henne som omkommit i en olycka med en lastbil. Han hade precis tagit lastbilskortet och var 25 år gammal. Han blev alltså påkörd. Tänk så tragiskt, hans liv hade precis börjat. Jag tänker på de föräldrar som får beskedet. Nu är inte jag mamma, men jag kanske blir det en dag. Men bara tanken av att som mamma bli uppringd av en främmande människa som säger " Din son, har varit med om en olycka" ger mig rysningar.

Jag kan bara relatera till när jag fick telefonsamtalet om Pappa. Jag stod och stekte pannkakor som det vore vilken dag som helst. Robin satt i soffan och spelade. Allt var som det skulle. Jag svara som alltid Ja, det är Viktoria! En förtvivland Cecilia hörs i andra änden. Hon försöker övertyga mig om att det kommer bli bra men dem arbetar med honom. Jag slår ihop på köksgolvet som om benen var gjorda av överkokt spagetti. Jag tittar på Robin och min blick säger nog allt för han förstod direkt! Hans huvud slog ner i händerna. De ända som hördes var ljudet av klockan. Inte ens hjärtat slog! Jag gick ut för att röka och satt under äppelträdet. Det var nu jag ringde mitt värsta samtal i livet. Fia berättar att han inte finns mer. Vi lägger på och jag skriker rakt ut!!

Jag som hade bävat för den dagen såå många gånger. hjärtat hade hoppat till så många gånger av rädsla att han inte skulle orka mer. Men just den dagen när mardrömmen kommit. hoppade inget hjärta det stod helt still. Hörseln blev sämre och man tittade inte direkt på något utan stirrade rakt ut. En obeskrivlig känsla som antagligen måste upplevas för att förstå den. Även om man inte önskar det någon!

Var rädd om era nära och kära. Vi har bara en av varje och dem ska man vara rädd om!
Och glöm aldrig att man inte ska gå och lägga sig osams!

Swipp Swopp

Nu är pricken på i:et

... här.
Punktering i förra veckan, idag kastade en sjuk människa ett mjölkpaket och ett filmjölkspaket på bilen när jag stod parkerad på kungsgatan. Jag måste vara oturs förföljd. Människan kan ha lidit av en utvecklingsstörning eller psykiskt sjuk. Men det rör mig inte i ryggen. Alla människor oavsett nedsättning ska lära sig av sitt handlande. Det blev polisbilen för denna människa. Hon skulle fått tvättat bilen också. Enligt min personliga åsikt!

Nej nu blir det mat.

Swipp Swopp

Ett monster...

... är vad jag har i magen. H*n är liten och tar inte speciellt med plats och på så sätt stör den ingen. Däremot har den i två veckor, egentligen längre, gett mig någon fruktansvärd magvärk. Det kommer som små hugg titt som tätt och det känns som jag vill vika mig dubbel! Jag vaknar av dem och funderar på hur jag ska kunna somna om. Känner inte för att äta men gör det ändå. Älskar ju mat=)

Detta lilla monster får jätte gärna lämna sitt bo och hitta en ny värd. Jag orkar inte längre! Jag ska inte skrämmas utan det har även gett mig positiva besked också. Resultatet är - 3 kilo. Vill man vara fin får man lida pin sa mamma när hon flätade mitt hår som barn. Så när man tänker efter så kan monstret få stanna i -2 kilo till. H*n kan ju leta ny värd under tiden så den är förberädd!!

Färdig pratat om yra och monster!!!

Idag slog jag upp ögonen till telefon som ringde. Det var Robin. Vi upptäckte igår att jag hade hans minutenkort i plånboken. Idag skulle jag även gå till arbetsförmedlingen och sätta mig som ARBETSLÖS!!! Så mega kul NOOT!! Men det var stängt idag så jag får göra det imorgon istället.

Det är sjukt, undra vad som hänt med mig. Jag får hjärtklappning och ångest av tanken att beställa mat i Mc driven tex. Jag hatar att ringa viktiga samtal, det gör mig knäsvag och skakig på rösten. Jag har aldrig någonsin lagt märke till detta beteende förut. Jag har aldrig bromsat mig för något förut. Det var jag som sket i om jag hade en randig pjamas på mig i affären. Ville jag ha det så hade jag väl det och dem som inte tyckte det passade behövde ju inte glo på mig. Ville jag gå i bara trosorna hem från Sandra så gjorde väl jag det. och dem som ville titta fick göra det. Det var ju inte så att dem inte hade sett  hud förut!! och hade dem inte det så kanske det var på tiden

Man kan säga att det märks att jag är pappas dotter, har alltid sagt vad jag tycker högt och tydligt! Det är efter jag gjort det som jag kom på att jag inte behöver Skrika rakt ut.. VA FAN GÅR DU FÖRE I KÖN FÖR DIN FULA FAN!!!

Nej ni nu är det bäst att jag gör lite nytta, som ringa Marina. gå med the dogs och sen duscha och sen åka!!

Swipp Swopp

Kloklippning!!

Tar fram tången, sätter mig på köksgolvet och lägger tången åt sidan. Snorpan gömmer sig under köksbordet. Hon kämpar in i det sista med att låtsas att hon inte ser mig. Idag var hon jättebesvärlig att klippa klorna på. Så hon förtjänade ingen godis efteråt. Och det fick hon heller inte. Hon som brukar vara så duktig!

Nästa problem, 40 kilos Chuspi. Klor grova som en björns. Var är vinkelslipen någonstanns? Han är den värsta jag varit med om:D Han lägger sig på tassarna, han sparkas och han gnäller. En gång sparkade han mig rakt in i köksbordet. Idag träffade han bara handen så den for rakt in i köksstolen och fan så ont det gjorde!

Skulle ha duschat hundarna i går? Det blev inget med det. Så jag ska nog åka till affären idag istället och köpa schampoo.

Pratade med Robin förut, han hade varit till polisen och fått tillbaka sakerna som blev stulna i förrådet. Blir faktiskt besviken på hur oärliga vissa människor är. Där stod jag och Robin och hjälpte en viss person med bilen. Och så tar du våra saker. Usch, Sånt får mig att vilja kräkas! Om jag har förlorat något är det inget som betyder något för mig. Men jag vet att det fanns saker som betyder massor för Robin. Som inte går att få tillbaka i pengar av ett försäkringsbolag.
På tal om Robin så ska jag nog höra av mig till honom och höra om han vill ha hjälp med Balders klor. Han är ju ganska så vild. Så man brukar få vara två!

En galen natt igår, Satt och väntade med kaffet klart när De andra kom hem vid 03:00 eller satt och satt var mera nerburrad under täcket i soffan. Efter världens slit att få fart i brasan. Det var bara 18.4 grader när jag kom hem. Jag grät nästan för att det vägrade ta sig! Men efter två tidningar så bran det av bara helvete och jag var svart på både näsan, händerna och armarna!! Men efter bara en liten stund så var det åtminstånde 20 grader i vardagsrummet! 

Dem har en luft/luft i köket så jag tänkte att jag kunde stått under den men det var så tråkigt! Och det gjorde det ju heller inte varmare i vardagsrummet!

Nu har jag pratat med Robin så det blir kloklippning efter maten.

Var rädda om er alla
Swipp Swopp

Då var det kväll!!

Och jag uppdaterar igen!

Vid två tiden for jag och Frugan och åt pickninck vid vattnet (isen)! Solen i ögonen och vi låtsades att det var sommar. Vi funderade även på att ta en glass men insåg snart att det var lite för kallt för det. Men tror man på något tillräckligt mycket så går det. Humlor flyger etc.

Vi var till väster och hämtade v70 och efter det var det dags att möta upp Thompa i bowlinghallen. Idag, Det gick inget vidare men vad gör det om hundra år?? 

ska sätta i mobilen och lägga upp lite nya bilder tror jag..

Kvällen spenderar jag med Frugan i åsvedals skogar:P

Swipp Swopp

Känns bra=)

Japp det gör det. Folk brukar kanske inte blåtta sina räkningar och misstag på bloggen men jag tänker göra det nu..

För ca 3 månader sedan råkade jag låta en Csn räkning gå vidare till dem man absolut inte vill ha skulder hos. Tänkte men jag ringer csn sen. Sen kom aldrig. Fick ett samtal av en nisse på krono. Mycket trevlig och vi gjorde upp en avbetalningsplan. Jag fick ingen prick då jag aldrig varit hos dem förut. Nu nu är allt betalat. Och det känns super bra. Var och hämtade min post igår. undvek att öppna den till idag! och vad fanns i ett av breven?? jo brev från herr krono. Där det stod att dem hade satt in 1200 till mig. Det är inte alla som får pengar utav dem:)

Hade tydligen betalt förmycket! konstigt men det var ju bra=)

Har upptäckt var mitt dåliga mående yttrar sig. Jag biter på naglarna, jag gör det när jag är nervös, mår dåligt, blir ledsen. Nu biter jag som en tok.. Måste bryta det mönstret! Dem som var så fina bara för ca en månad sedan!!

Börjat dagen med samtal till csn, ladda diskmaskinen, saltat gången och ska snart städa lite grann.

Förhoppningsvis så återkommer jag till kvällen.

Swipp Swopp





Mycket bra =)

Då var det måndag!

och jag började den nya veckan med att vara väldigt aktiv. Vaknade av att solen lös mig i ögonen, inget klockan 6 här inte. Utan klockan var snarare halv 10 somnade om en halvtimma och röck sedan till. Faan, Thomas kommer ju tillbaka från tandläkaren snart. Gör mig i ordning och går en promenad med hundarna för att sedan åka iväg till slottet!

Väl där, tog ett bloss med Peter och tyckte lite synd om Anders som inte alls såg kry ut. Farligt att åka till Örebro, där blir man tydligen magsjuk!! Att dem inte tänkte på det :D Då var det fram med pressening (stavas det så?) ut i snön, isen, ut med madrassen för att tvätta den. Sputade med Peters mirakel medel som skulle verka i en kvart. Efter det var det bara att leka med vattenslangen och den blev som ny. Alla fläckar från släpet försvann till och med=)

Försvann jag upp för att prata skit med peter medans Thomas lagade bilen, tills han ropar Viktoria!!! Så fick jag hjälpa till att lufta bromsarna. Så nu är man den erfarenheten rikare! Var ju super enkelt;) med Thomas hjälp iallafall.

Söndagen var en jobbig dag, kände som jag ville kasta mig på golvet och skrika som ett barn i en godisaffär. Det kändes som jag tog ALLT! Men det vet jag att jag inte gjorde. Kände mig, elak, känslokall och fittig! Jag är inte den typen av människa även om det på sista tiden har värkat så, så stämmer det inte.

Lördagen, började inte med solen i ögonen som idag! Men även att det var mörkt ute var det helt klart en bra start på dagen! Kaffe och dylikt gör mig helt klart lycklig=)

Fredagen, Nu är helgen äntligen här! Som inte kan bli annat än bra. Och det blev den verkligen=) Vaknade var ute med hundarna, tog ett bloss på trappen, åkte till affären, lämnade tillbaka Lenas bil! Hoppade in i duschen, fixade håret. på med sminket och så ivääg!!!

Nu ska jag hoppa (ordagrannt) in i köket. För grinden som är uppsatt i mellan kök och vardagsrum är ett camping bord!

Imorgon ska vi duscha Chuspi och Snorpan. Det är dags för det nu, för nu ska vi bli vårfina!!

Swipp Swopp!

Bad!

Josefine och jag, lekte lite i badet i Linda och Daniels hyreshus! Mycket roligt!!

Var går jag här ifrån?

Vad är syftet med allt som händer runt omkring oss? Vem är den som sitter med alla svar? Vem är den person som bestämmer när saker och ting sker?

I Fredags natt, så sa Marina att jag var en person som inte grät när någon såg! Så sant, jag lyfter på huvudet och rätar på ryggen. Inte förens i min ensamhet kan jag låta bli att skratta bort mina problem. Men nu hatar jag att vara ensam! Jag hatar att det är så förbannat tyst!! Jag har inte varit ensam på 7 år! Jag har alltid blivit förknippad tillsammans med någon! Nu ska jag stå själv! Allt jag kommer göra från och med nu gör jag ensam!

________________

Imorgon blir det att roa sig, ser jag fram emot!
Var det inte konstigt att det blev såhär? Vem hade kunnat ana att det skulle bli just såhär? Inte jag iallafall! Men allt händer väl av en anledning.

Nu ska jag ut på ett bloss och sen ska jag ge hundarna kvällsmat!

P.s. Om du nu läser min blogg, så vill jag gratulera dig för tillökningen=) Det var väl det du var ute efter!

Swipp Swopp!

Hittade en ny bra låt också!!



Lill Lördag!

.. men idag blir det inget avanserat.

Jag vill köra bil, känns som det är hundra år sedan. Men jag får ju göra det imorgon för då ska jag köra Frugan till stora staden. Efter det ska vi bada hos Linda och efter det ska jag och äta tårta hos min svåger som blir hela 34 år! Tänk att han har blivit gammal!! Det är tur att inte alla åldras:)

Vad har Viktoria gjort idag??
Jo hon vaknade, åt lunch hoppade frukosten! var på promenad med hundarna, har städat mammas golv. Thomas påstod att det var hundarnas fel. Men hallå!! Det är ju han som är en lurvis som fäller såå:D

Nu ska jag gå och sätta på mig ett par strumpor och sen möta mor vid bussen! Två flugor i en smäll för hundarna behöver promenad!

Jag drömde så himla konstigt inatt, alla stirrade på mig och kastade skälsord åt mig. Var jag vände mig stod någon och slet mig i håret! Jag vaknade med ett ryck och hade sådan magkattarr och Chuspi låg på mitt hår!!

Nej ni nu avviker jag! Återkommer nog med ett inlägg senare ikväll=)

Swipp Swopp

Knasig start på dagen..

.. kan man påstå. Vaknar yr som få av att telefonen ringer klockan 06:00. Tror mig svara 3 gånger men lyckas aldrig trycka på grön lur, tillslut svara jag.

Jaa det är viktoriaa
Kristina i andra änden säger
Åh förlåt att jag väcker dig men kan du komma och jobba till sju?
Ja inga problem svara jag, ska bara klä mig så kommer jag.


Vi lägger på, jag suckar och lägger mig på huvud kudden igen. Tänker Varför sa jag ja?? Täcket är ju varmt och utan för är det fortfarande kallt.
Sätter mig upp ut med fötterna för kanten och händerna på huvudet! Rycker till. Men va fan har jag lovat???

Jobba 07:00-15:30????
Jag ska ju redan börja jobba kl 14:30, Ringer upp och förklarar mig och kan åter lägga ner huvudet på kudden och somna om.. Ibland har man tur.

Så idag, vad har vi gjort idag?
Idag var det en boende på jobbet som bråkade med mig så henne körde jag och Agneta i korridoren på en kontorsstol. För att liva upp stämningen låtsades vi ha rally i korridoren. Men tror nog att jag och Agneta hade roligare än den boende. Men när hon reste sig ur stolen tog hon i hand. Som om hon tackade för turen. Så söt!!

Efter jobbet mötes jag av mor och vi var och hämtade hundarna och gick sedan på en promenad. Vi sa det att det är tur man har hundar så att man tvingas ut att gå, för när man väl kommer ut så är det väldigt skönt med en kvällspromenad. Det bästa med det hela är väl att komma in i värmen=)

Glömde att titta på våra bästa år idag. VAD HAR HÄNT MED VIKTORIA???

Jaja nu ska jag äta kvällsmat med Mor, vi ansåg att det var för sent att äta middag så här sent!

Var rädd om er!

Swipp Swopp

Senare uppdatering!

Året 2009!
  • Vi hoppades på att detta skulle bli ett bättre år, men året börjar med att Morfar får en hjärtinfarkt.
  • Skolan sätter fart,
  • Jobbar och sliter
  • Jag tog mitt körkort och åt våfflor hos Mormor och Morfar
  • Cecilia gifter sig, tänk att hon lämnade Karlson klanen och blev en Asplund! Hon var så fin!
  • 1 år av stor sorg och saknad! Älskar dig pappsen!
  • Sommaren bestod av jobb, helt slut i augusti när skolan började igen.
  • Hade praktik på sjukhuset, fan vad rolig tid! Något som jag verkligen vill jobba med.
  • Blev kontaktperson
  • Körde i diket för första gången.
  • körde på mina första djur, Hare, och någon fågel. Båda gångerna var tårarna inte långt borta
  • Spenderade många timmar i betty tillsammans med Josefine.
  • Flyttade från hus till lägenhet
Det var en kort sammanfattning av mitt 2009, läste nämligen en massa inlägg i bloggen och upptäckte att jag glömde det i år.

Livet är upp och ner i mellan åt, känns även som människor i min omgivning också faller samman! Men när man har kommit så nära kanten i livet (Nu menar inte jag att jag velat ta mitt liv) så kan det ju bara vända. Man kan bara få dte bättre och börja tänka positivt. Komma ur det mörka moln man vandrat i. Jag menar inte att det kommer bli enkelt, men det kommer att gå.

Helgen som varit?
Mycket trevligt faktiskt, Marina och Lucas kom ner så har umgåtts med Familjen. Tog en liten tripp i fredags, och det var mycket trevligt måste jag säga=) Önskar att visa stunder kunde vara längre.

Nu sitter jag hos mamma och har precis kastat i mig lite mat. Är magen glad mår man bra!
Imorgon ska jag jobba kvällen, så jag missar ju inte våra bästa år! Det var ett tag sedan jag såg på det. Tänk om det hänt något?? Nej ni mina vänner nu börjar det lukta kaffe från köket. sen måste jag ta en sista tur med mina små bebisar!

En sista tanke vill jag ge min älskade stora syster Ci,
Det finns inget i världen som jag inte skulle göra för dig.
Det finns inget som jag skulle välja framför dig när du behöver mig.
Jag vill att du ska veta att jag när som helst kommer till dig om du behöver mig.
Jag älskar dig och vill att du ska vara glad. Jag vill att du ska må bra för det förtjänar du!

Swipp Swopp

Vad ska göras ikväll då?!

I natt skurade jag lister i köket, toaletten och hallen till klockan halv fem. hängde tvätt och skurade golvet till klockan 06:15! Ville inte somna, kunde inte somna!!


Funderade på att kontakta skolan som jag gick på förut och höra om jag kan få läsa upp lite ämnen. Skulle vilja läsa funktionsnedsättning/handikapp bland annat. 

På Torsdag ska jag jobba, skönt att få spendera åtta timmar där. Fredag blir det en kort dag på jobbet jobbar bara till klockan 11:00 men helt klart skönt det också.. 

Nej ni nu ska jag ta ett bloss och sedan hoppa in i duschen och efter det sova. 


Om jag bara tror på mig själv så kan jag köra en husvagn=)