Isande känsla!!

i bröstet, ångest?

Känner mig ganska så tom, vet inte om jag ska vara ledsen eller vad. Skulle bara vilja lägga mig i sängen och försvinna för ett tag. Jag vill vara ensam. Samtidigt som jag vill bli hållen om. Så konstigt att människan är så kluven.

Jag vet att det är bäst såhär, för allas bästa!

Har egentligen inget att skriva, men om jag inte uppdaterar bloggen vad ska jag då göra? Titta på tv?
Nej ni nu blir det att kasta i sig en redbull och ta en cigg och efter det lägga sig på soffan och försvinna in i drömmarnas värld.


Over and out

Fredags kväll!

Då var man tillbaka framför datorn efter en eftermiddag på polisstation, en tripp till slottet och middag hos mor!

Polisen berättade att det var en knarkare som varit i vårat förråd, är det inte sorgligt? Misslyckade människor (missbrukare alltså) som inte har någon självrespekt längre. Hur kan det komma sig att man säljer sitt liv och sin framtid till något så jävla dumt?? Jag vill inte ha med dessa människor att göra och jag vill ännu mindre ha dem bland mina saker. Varför skapar man inte en stad och sätter alla på ett och samma ställe så slipper vi vanliga er. Vi kan gå ensamna hem, vi kan ställa våra drinkar lite var vi vill!!


Detta gör verkligen Viktoria irriterad. Fick jag träffa dig ensam skulle du få videokameran nertryckt i din sönderknarkade strupe!! FAN! Känns som jag stått naken inför en främmande människa. Någon som gått igenom min personliga tillhörigheter. Han kunde lika gärna gjort det i mitt hem!!


Jag trodde att jag bodde i ett område som man kunde lite på. Ett område där man slapp att vara orolig över vad sina grannar skulle hitta på!


Dra alla över en kam är kanske vad jag gör. Mm men nämn en knarkare som inte enbart tänker på sig själv i slutändan? Äsch spelar ingen roll egentligen, för ni kommer inte kunna övertyga mig att ändra uppfattning.


På krigsstigen!!!!

Slottet
Japp, var till edsbruk och rev tapeter, drack kaffe och åt kakor. MUMS!! Efter det middag hos mamma, hur kunde man vara så dum att man flyttade hemifrån en gång i tiden?? Skulle ju stannat vid 16 års ålder och låtit mamma tagit hand om allt jobbigt:D


Swipp Swopp

Polisen!!

Det var vad jag vaknade av imorse. Han frågar efter Robin och jag går och hämtar honom. Vankar tillbaka till sängen och böjar fundera. Vad fan har han gjort nu.. Men sen hör jag hur dem pratar om våran videokamera. Då förstår jag att det är om förrådet. Dem har haft inbrott i vårat förråds hus. Jag vet itne hur det har hänt men anledningen till att dem kontaktade Robin var pga dem har hittat Robins pappas pass. Jag vet alltså inte om det är så att dem försökt att använda hans uppgifter och på så sätt blivit tagna på bargärning då Roger gick bort 2005.


Jag skrev i inlägget den 22/1 att jag trodde någon hade stulit våran videokamera. Det trodde jag enbart pga att det verkligen kändes som om någon rotat i våra grejer. Mest då i de kartonger som tillhörde Robins pappa. Allt var upp och ner inne i kartongerna och ja sa till Robin att jag kan aldrig i mitt liv packat såhär. Det måste vara någon som rotat. Till svar fick man. Vem fan skulle vara intresserad av det här?? Ja tydligen någon som var intresserad av snabba pengar eller någon som ville göra en egen film samt fotografera sig också för kameran är borta med.
Det som är tråkigast med detta är att jag litar på folk. Jag tror gott om andra människor. jag kan inte tro att våra grannar går och tar för oss. För det kan bara vara så eftersom det behövs nyckel dit in. Hade dem inte bara kunnat fråga om vi hade en kamera att låna??? MAN SKÄL INTE!! 

Det är jätte obehagligt för mig att det går en människa med smuttsiga fingrar i mina grejer. Det räcker med att du i slutet av förra året gick i min bensin tank!!!
Klockan två ska vi vara hos farbror polisen och titta på grejerna. Och tro inte nu att jag kommer sluta tro på människan som en ärlig och trevlig varelse. Jag kommer bara inte att fika med mina grannar...

Swipp Swopp

Frustration!!

Japp det är vad jag känner nu!!!!

Jag vet inte vad som hänt med mig idag, tar åt mig!! Känns som om jag kanske skulle gått och lagt mig för LÄNGE sen. Tror jag missuppfattat större delen av denna dag. Eller har jag inte? Kanske är det så att jag inbillar mig? Vill se det som inte finns? 

Kanske lika bra att inte bry sig om det?

Måste nog ta en repa på gymmet imorgon! sätta mp3 i öronen och köra ruset ur sig. Bli av med allt tråkigt!! Tror helt enkelt att Viktoria haft för mycket på sista tiden! Hur kan det komma sig att jag skojar bort mina problem? Blir det verkligen lättare då? Eller kommer dem en dag att bita mig i arslet? Antagligen!!

Ni som står mig nära vet att jag haft en tuff tid och det ska bli ändring på det nu. Jag ska åter igen bli den som ler och bjuder på mig själv! 

Nu ska jag invänta 5 slaget med Josefine!

Swipp Swopp

Då ska man..

.. göra iordning sig och hämta Emma och Andreas vid björnsholm. Hem klä sig och bege sig för att åka till Anders som fyller år=)  Imorgon blir det edsbruk för att titta på deras nya näste.
Jag vill ha söndag, för jag vill jobba. Sätta fart med lite K- Tid också. Känns som vi inte sätts på hur länge som helst. Vi ses ju när jag jobbar men det blir ju inte bara hans tid då. Nu vinter tid, och speciellt nu när det är så mycket snö, är det svårt att göra något med honom. Tungt och dra rullstol, och är det värt att göra sig illa??
Så nästa vecka ska jag nog hälsa på honom. Ta en fika och relaxa lite.. Kan väl bli trevligt..


Känns som jag har gråten i halsen idag.. Känner mig nästan lite deppig!! Men men det går nog över det också =) Får man verkligen hoppas annars blir det mindre roligt..


Swipp Swopp

Hund och Katt Fight!!!

Legat och vänt och vridit på mig, somnade till två tiden tror jag.

In i drömmarnas värld. Helt plötsligt hör jag ett skrik från köket. Detta skrik gör att man tror att det är någon som försöker slita av kattens huvud. Rycker till ser hur Balder flyger ut ur sovrummet, det är ju hans katter som han skyddar förstår ni. Efter kommer en yrvaken Robin. Jag reser mig upp sveper om mig täcket och vankar ut till köket. Håret står åt alla håll. Vad händer??? Robin lyfter upp Mysan som ligger på köksstolen. Hon skriker och fräser.. Jag sveper in henne i mitt täcke går tillbaka till sängen och lägger henne bredvid mig. Hon lägger sig ner på sidan. Min första tanke var. Nej nu fan dör katten för mig. Går knappt att se att hon andas. Hon rör sig inte ens när jag klappar henne. Försöker hitta sår men finner inga. Killar henne bakom örat och efter en stund beter hon sig som vanligt igen. Katten var totalt paralyserad, Elaka Chuspi hade flygit på henne.

När vi fick honom från spanien fick vi ett brev från hans fosterhem, HAN TYCKER INTE OM ANDRA HAN HUNDAR OCH ABSOLUT INTE KATTER!!! Vårat hem består av två hanhundar och en tik. Mycket fajter om henne ska jag säga. Pricken på I et är våra två katter också! Men chuspi, man får inte vara dum.
Mysan (katten) låg jäms min sida hela natten inbakad i täcket och myset en massa.

Idag är dem vänner igen! Tills nästa gång katten kommer för nära tjurskallens mat antar jag. Vad blir läxan av det?? Chuspi får spendera natten ensam!!!


Vad ska jag göra idag då??
Jo jag ska städa, det behövs verkligen. Tror det blir att ligga på alla fyra och ta lister och rubbet idag. Tvätta ska jag göra också för det behövs. Så nu ligger jag i sängen och väntar på första maskinen ska bli klar. Måste tvätta min packning med. För fy fan vad det luktade rök om dem. Uscha!
efter städningen blir det en tripp till gymmet. Och senare ikväll blir det bowling!
Funderar på om jag skulle börja plugga igen, ämnen som jag bara är intresserad av just för tillfället. Har inte motivation till att sätta mig ner och hård plugga! På söndag är det jobb på schemat och har även planerade tider i mars. Skönt!! 

Då var det dags för mig att hänga tvätt!
Var rädda om era nära och kära. Ställ alltid upp för dem för en dag behöver kanske ni deras stöd!

I wish I could carry your smile in my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know
Swipp Swopp

Hemma igen....

Japp då var man åter tillbaka till byn efter en helt underbar helg!
Möttes ju inte direkt av det roligaste när jag kom hem, ett ostädat hem!! Hatar sånt!

Nu ska jag kasta i mig en matlåda för jag orkar verkligen inte att laga något. Så ikväll serveras det lasange i matlåda.
Förkylningen är borta, träningsvärken är kvar och mensvärk är ett faktum. Känner att jag börjar bli lite lagom irriterad över att saker och ting inte riktigt går min väg. 


Ta åt dig om du anser att du behöver!!
Du kommer aldrig lyckas att trampa på mig. Jag kommer heller aldrig låta dig se de saker som jag tar åt mig av! För i min värld, där saker och ting inte är någon fantasi utan en verklighet. Så är du inte värd cet. Från och med nu är det slut på daltande och illabeteende. Vad ska det tjäna till??? Om du värnar om mig på samma sätt som jag värnar om dig. Kanske du ska fundera på om du anser dig värd min uppmärksamhet. För jag anser nog inte det längre...
Im a bitch!


Nej ni nu ska jag äta, ursäkta mitt dåliga humör..



Swipp Swopp

Träningsvärk...

... Och baksmälla. Pricken på I et.

Igår var en super trevlig kväll med flickorna. Framåt sen timmarna traskade även ett gäng grabbar in..
När securitas varit och knackat på och tyckt att vi förde lite för mycket liv så packade vi ihop och vandrade mot Otten. Tänka sig att vi skulle hamna där. Men det var konstigt nog jättekul. Med gott sällskap spelar det kanske ingen roll var man är??

Så trotts att vädret inte blev som det var tänkt så hade Viktoria det ändå bra. =)
Skulle ju åka hem ikväll men pallar inte sitta i bilen. Så idag blir det att stanna kvar hos Ci, så nu ska jag krypa upp i hennes soffa, äta glass och dricka kaffe. För det är väl vad man förtjänar dagen efter..



Mörbultad

Det är vad man är efter skottningen igår. Min rygg är totalt förstörd, armarna värker. Blir nog drinkar med sugrör i kväll.

Vaknad och tittade ut genom fönstret!! Är det verkligen sant? jag vill inte ens gå och ner till bilen och lägga i pengar i automaten!! Hur ska det då kunna bli utgång i bara strumpbyxor!

Nu ska jag hoppa in duschen och börja fixa för vid tre kommer Sandra och då är det full rulle här.:)

Lycka mig till i kväll att vädret blir bra=)





Haha vill tillägga att jag har christophers suspensoar på mig!!!


Swipp swopp

Party imorgon!

igår blev det film, popcorn och cola för min del! Ci och Robin drack öl. Första filmen som vi såg var en "skräckfilm" det görs fan inga riktigt läskiga längre. Denna handlade om kannibalism. Filmen vi såg efter det var "den oändliga historien 2" så länge sen. Den var ganska så dålig gemfört med vad man kom ihåg den som. Robin sov genom filmen. konstigt

Idag ska vi hem till Fia och skotta bort snön på hennes garage tak. Kan nog bli såå jobbigt. Jag är ju inte direkt stark om man säger så. Tänkte först om man hade kunnat få upp snöslugan på taket men det blir nog ganska så krongligt.. 

Till kvällen bär det av mot Norrköping, där ska jag spendera morgondagen med statsflickorna på kungsgatan. Så jag tror att det kan bli en sväng till bolaget, en sväng för att inhandla ny make up, en sväng för att fylla på förrådet av cigg. Det är ju konstigt att man ska röka som fan.. 

Bilder dyker väl upp på söndag kan jag tro.


Nu blir det en sista sväng med hundarna sen ska jag packa Betty med dryck, kläder och Ci. Sist men inte minst en liten Ginga också!

Ser fram emot att le på lördag!!!!!

Swipp Swopp

Tom Lindqvist!

.. ja, idag är det hans dag. Tänk om jag ändå hade kunnat få åkt till han och tagit en fika. Istället får jag åka till en igen snöad kyrkogård.
Är det inte konstigt med dessa små saker som människor gör, Såå typiskt dem lixom.
Några saker som var typiskt pappa.
  • Han visslade genom tänderna, det hade ett speciellt ljud.
  • Han trummade på växelspaken
  • Han han gick omkring i kallsipperna på halva röven
  • Han hade alltid en kam i pånboken fast att han inget hår hade att kamma
  • Den gröna morgonrocken var så typisk honom
  • Att han var nästan alltid glad och han bjöd på sig själv.
Idag skulle min kära lilla pappa blivit 52 år!
Fakta!
Namn: Tom Helge Göran Lindqvist
Född: 1958 02 18
Uppväxt: I Gryts skärgård på ön Kättelö
Barn: Ja, tre stycken, Mig, Cecilia och Marina
Yrke: Han har varit brandman, På kommun, bokbuss
Utbildning: Grafiker, "skribent"
Intressen: Eld, Segling, Jakt, övriga pyssel!

 

 

Vill även tipsa om ett inlägg i Ci:s blogg som iallafall fick mig att le, Lilla Ginga som Skrivit.. Roolig hund:)

Inlägget!!!


Magnecyl brus..

.. är vad som rinner i mina ådror idag!

Att vara sjuk är ju inte det roligaste men när det ändå vräker ute kan man lika gärna ligga hemma med en näsa som rinner och ögon som inte går att öppna. Det är ganska konstigt för jag brukar bli sjuk kanske två gånger per år. Men nu har jag varit sjuk två gånger på loppet av 4 veckor. Vad kan det bero på?? Dålig sömn och vinter??

Idag traskade jag upp vid klockan 07:30 och gjorde mig i ordning, så gott det gick! Åkte ner till kommunhuset och gick på info möte om nya lönesystemet! Ska bli skönt att ha lite mera koll. Ska även skicka in ansökan om jobb till kommun så fort jag får den klar?? Vad ska man skriva, Hej! Viktoria här, vill jobba. ring mig! Nej jag ska nog komma på något. Hur som under mötet pratade det flesta men jag nös! och snöt mig och nös igen..

När jag kom hem drog jag en sväng med dammsugaren, om det behövdes! så trött på hundar som fäller!! Totalt slut efter det la mig på sängen tillsammans med Ci och Robin och drack kaffe. Robin drog när våra bästa år började. Tråkiga han!! Det är ju super bra!!

Sen åkte Ci och jag och fikade med Veronica och hennes lilla Albin! Så mysig han är. Han är i den åldern där man smälter när han ler. Traktor ljud och pip är det som lockar fram riktiga skratt! Skulle lätt kunna ta honom med hem. Men jag antar att både han och jag skulle bli ganska frustrerad fram till kvällen när han börjar bli hungrig. Sen hade jag väl antagligen haft en mordisk mamma stå utanför dörren med smärta i brösten!
Så det är nog lika bra att hon får behålla honom. =)

När vi kom hem igen la jag mig på soffan ett tag och tittade på när Robin spelade Dynasti warriors, ci lagade mat! När maten låg i magen hamnade jag i mat koma och var tvungen att gå och lägga mig en stund! Somnade och sov till 17:00! Nu tittar man på OS och tankarna för direkt till patriotism....

Hur kommer det sig egentligen
Att det är endast tillåtet under sportevangemang att vara patriot! Då är det helt plötsligt konstigt om man inte hejar på Sverige! Men är man stolt över sitt land och sin historia annars är man rasist! Hur kommer det sig egentligen att Sverige blev så rädd för vad andra ska tycka om oss?
Se till exempel på USA, har du inte den amerikanska flaggan hissad är du landsförrädare.

Nej ni nu ska jag lägga mig på soffan och fortsätta titta på OS och snyta mig så att man kan vara frisk till lördag när man ska gå ut! Man kan ju annars skrämma folk när man har ögon som ser ut som dem är påväg ut!!!


Swipp Swopp

Påminnelse!!!

Ni har väl inte glömt bort den braiga serie som jag tipsade om!!!
Här kommer en lite aptitretare:D


Fettisdagen!!



Då var det semeldag. MUMS!! Tänk att jag nästan kunde ha missat det. Vad vore värr än det

Fakta!

Att det är sista dagen innan påskfastan har givit upphov till traditionen att denna dag, och ursprungligen bara denna dag, äta semlor, även kallade fastlagsbullar eller fettisdagsbullar. Eftersom dessa bullar gjordes av vetemjöl (vitt mjöl) kallas denna dag också ”vita tisdagen”. Enligt norrländsk tradition äts semlor som efterrätt till bruna bönor.

Enligt en annan historiebeskrivning i muntlig tradition, var semlor från början släta bullar som var bland det enda som fick ätas under fastan. För att dryga ut denna mat började folk göra hål i semlorna och lägga in olika andra godsaker, vilket med tiden utvecklades till den vispgrädde och mandelmassa som numera anses vara det riktiga innehållet i Sverige. I Norge har semlor sylt i stället för mandelmassa.

(Faktan är från wikipedia)

Så idag ska man alltså svulla som ett djur och sedan fasta i X antal dagar.. Kanske är vad jag behöver efter att svullat i mig! Kan ju inte bara äta en. Sen måste jag ju prova semla med vaniljkräm också. Måste ju prova något nytt!!

_____________________

Igår var en dag jag aldrig kommer att glömma, hjärtklappning, oro och tårar var vad jag kämpade med igår. Trodde inte att minuter kunde vara så långa. Trodde heller inte att jag kunde känna mig så hjälplös. 

Glöm aldrig bort att man aldrig ska ta människor i sin omgivining förgivet. Glöm heller aldrig att du som människa är värd livet precis som du är. Ingen är bättre eller sämre än någon annan. En hög status, pengar, hus och volvo gör dig inte till en bättre människa. Det är när du mår bra och är lycklig i dig själv som du är en bra människa. Älska dig själv, för det förtjänar du. 

Swipp Swopp!

56 mil

Det är vad jag kört i helgen. och imorgon blir det 12 till. För imorgon ska jag med lilla Josefine till Norrköping.
Tänkte lägga upp lite bilder!
Swipp Swopp


Promenad genom natten!

Ja, då var man på en sväng med Chuspi på kvällskvisten igår. Efter den turen försvann jag in i drömmarnas värld så fort jag la huvudet på kudden. Trevligt med att gå lite=)


Idag ska vi traska till pulkabacken och dra några vänder där. Men innan det måste vi traska bort till mor min! Kanske har hon även en kopp att bjuda på. Men mest en cigg, för dem är slut från min kvällspromenad. 


Tror att badhuset igår gjorde mig sjuk, det kan också vara att jag traskade utomhus igår med. Men näsan rinner och nyser gör jag. 


Vid fyra tiden ska vi sätta oss i bilen igen. Tråkigt men tjejen går ju i skolan nu så det går ju inte på något annat vis. Som tur är kommer hon tillbaka till sportlovet. Och då ska det nog bli en heldag på busfabriken. Eller vad säger du Marina? Jag älskar att larva mig. Det är nog det bästa som finns..


Handlar livet om att man ska växa upp, glömma bort allt man tyckte var skoj för att lämna över till dem i nästa led? Handlar det verkligen om att det ända vi har till uppgift är att äta, skita, knulla, jobba och dö?? Ja allt är ju relativt så det kan ju förvisso vara ganska kul det också..

Nu ska vi pälsa på oss och bege oss ut.. =)

Swipp Swopp

Badhuset!

Då sitter man i soffan och tänkte uppdatera lite här medans Saga och Robin spelar, hennes nya spel. Hannah Montana!! Så söta.

Idag har man varit på badhuset!
Hur roligt som helst när man får leka av sig som ett barn. Man var ju inte ett dugg hungrig när man kom hem, kastade mig ut i köket för att laga mat. Hungrig som en varg:D
Så nu har man börjat återfå krafterna. Då upptäcker jag att två naglar gått åt pip svängen. Måste hänt när vi klättrade på klätterväggen. Men men dem växer ju ut som tur är, det är alltid något iallafall

Då är de väl dags att gå ut och ta ett bloss.

Hjärnan står still idag, har inget att skriva känner jag..

Swipp swopp

Svar på frugan!

Nu har jag läst igenom det jag skrev tidigare idag. Och det kanske försvann på vägen vad jag verkligen menar. Jag menar att det viktiga inte ska vara att man känner sig förstådd hela tiden utan att man vet att människor försöker!
Det viktiga är att man kan känna en empati. Vad jag menade med "mina andra medmänniskor" var inget negativ. Jag menar just de. Jag behandlar er inte som något annat än dem ni är. 

Sen spelar det ingen roll om frugan min saknar en arm eller om sambon min inget ben har. Jag kommer att finnas för er stötta er, jag kommer bli arg på er. Jag kommer antagligen även känna mig trött på er. För att det blir man ibland. Men bäst av allt är att ni får mig glad. och ni får mig att känna mig trygg! Och det beror på de människor ni är. Inte pga något annat.

____________
Nog om det. Satt och pratade med min Fru och Madelen på telefon igår. Och dem sa vissa saker som fick mig att börja tänka. Var det så att jag tvingade mig själv att sluta gråta den dagen pappa gick bort? Var det verkligen så att jag intalade mig själv att jag inte fick sörja mer? Skulle det vara något fel? 

Jag anser att jag har kommit tillfreds med hans hastiga bortgång. Och jag anser mig fortfarande som pappas flicka. Och jag kan vara ärlig och säga. Jag saknar honom varje dag. Jag tänker på honom varje dag. När en stjärna faller är det honom  jag önskar tillbaka. När jag är ledsen är det hans famn jag vill vara i. För han gjorde allt bra. Han trodde te och chokladpudding löste världens problem:D  Och jag älskar honom för det! 

Jag tänker ofta på att det kan komma 1 dag då jag inte minns hur han lät. Eller hur han var. Jag är livrädd för att jag ska glömma hur han var. Han var just en sån människa som jag kunde bli sååå arg på. ville slänga igen dörren ibland och aldrig komma tillbaka. Samtidigt som jag aldrig skulle kunna ens slå igen dörren. 

Men som sagt. Jag saknar honom hela tiden. Men det gör Viktoria även om hon inte gråter!! 

Nu ska jag krypa till kojs för imorgon ska vi fara till badhuset med Marina och Lucas. 

Swipp Swopp

Säng liggandes idag!

.. pga lathet! Har legat och tittat på våra bästa år och var bara tvungen att hämta datorn så jag kunde hitta på något skoj.
Var är personen som ska komma med kaffe så här på sängen?? Ja man får väl helt enkelt göra det själv om man ska ha något gjort:P
My head is all fucked up!

Sitter funderar på en text som skulle kunna beskriva vad jag känner på insidan! Hur kommer det sig att man ibland inte kan sätta fingret på hur man mår? Ena stunden är jag hur glad som helst och andra vill jag inte kliva ur sängen.

Låg och funderade på människor som jag har runt mig som lider av panikångest!
Jag ska ärligt säga att det är människor som jag älskar och värnar om, men det är samtidigt dem som får mig såå arg. Det är dem som gör mig så frustrerad och ledsen. Men jag tror att det beror på att jag sätter ribban högt. Jag begär av dem samma sak som av alla mina medmänniskor. Jag ser inte på dessa på ett annat sätt. För jag vet att dem är inte bara panikångest. dem är så mycket mer.

Jag skulle aldrig påstå att jag förstår dem, för det gör jag inte för jag har aldrig varit deprimerad på det viset. Jag har heller inget större problem. Jo självklart. Hissar. men jag kan ju ta trapporna inte något problem för mig. Så självklart har jag svårt att förstå. Men är det viktiga verkligen att personen som finns vid ens sida förstår mig utan och innan eller att den lyssnar och försöker?

Jag vet ej  var jag ville komma med detta.

Nu ska jag dra en sväng med min röda fina dammsugare. För den vet jag iallafall hur man använder. Den är inte lika lång i sladden som den förra. men jag tror den suger lika bra..

Vid fyra blir det tripp till oskarshamn för att hämta Saga Baga...


Var rädda om er:)



Arbete!!

Att påstå att man var pigg när klockan ringde kvart i sex när man går och lägger sig klockan två är ju att ljuga.. Dumt. men efter en stunds snooze så klev jag upp och vandrade till jobbet. Jobbade fån 07:00 - 11:00 och är nu ledig i fyra timmar sen blir det tillbaka till jobbet till klockan 16:00 och jobbar till 20:00!

Efter elva for jag hem till Veronica som bjöd på kaffe, satt i soffan och pratade gamla roliga minnen. Samt de man gärna vill glömma. 

Måste ju dela med mig av hennes underbara dotters roliga kommentarer. Ni vet serien som går på Tv4 på fredagar, Solsidan! Det var väl förra avsnittet om jag inte fattade helt fel. Som just det hade stått på! Sara snappade väl då upp när paret låg i sängen och karln ville få till det. Hon svarar hon Ja, jag är ju inte görr fuktig!!! Då till poängen. En kväll när dem låg på sängen. Skulle Veronica skoja lite med sin fästman och Sara springer in och säger.. Mamma du måste ju nu säga att du är ju inte direkt görr fuktig!!! Som jag skrattade när jag hörde det.. Så roliga de små=) 

Tog ju även kort på lilla Albin, Så stor han har blivit nu. Kan man bli annat än helt svag? 



På tal om barn, vad lever vi i för ett Sverige?
När jag igår pratade med min kära syster Ci berättade hon om en 11 årig pojke som drabbats av cancer. Då han fått beskedet fick pojken spendera 5 månader på sjukhuset i Umeå tror jag de var. Därefter för flyttades pojken och hans familj till ett annat sjukhus. Jag poängterar, detta är Sverige 2010!! På detta sjukhus fanns det inte så mycket för barnen att göra. Och det mesta var gammalt och lite halvdant. som spel, tv etc. Detta gjorde att pojkens mamma startade en "fond" via barncancerfonden, med målet på 100 000. Dessa pengar skulle gå till just barnen. Hon menade på att forskning självklart är viktigt. Men man får inte glömma bort barnen. När denna välgörenhet nått 140 000 skulle nu dessa pengar skänkas. Men, cancerfonden meddelade då att dessa pengar inte fick skänkas till barnen utan skulle enbart gå till forskning!! Jag skäms när jag tänker på att detta är vad vi kallar mänsklighet! 

Jag påstår inte att tv-spel och andra materiella saker gör barn friska. Jag påstår dock att det är dem små sakerna i livet som gör att man orkar fortsätta! Det är livskvalitén och skratten som gör att man inte glömmer bort vem man är. Det är dem som gör underverk. Det är dem som ger anhöriga orken att stötta på sidan av. Dessa familjer har redan drabbats av det mest traumatiska i livet. Att stå på sidan av sitt "döende" barn. Vem ger då myndigheter, föreningar, överhuvuden rätten att hälla salt i lidande människors sår? Jag trodde vi i Sverige på 2010- talet värnade om människor och ville hindra mänskligt lidande. 

Men antagligen är det fortfarande så, att vi inom sjukvård fortfarande har ett naturvetenskapligt synsätt. Så länge vi botar människor på insidan har vi gjort det vi ska. Var är den humanistiska vetenskapen? Den som ser till människans alla behov? fysiskt,psykiskt socialt och existentiellt. 

Är det den är världen man vill leva i?? Det gör mig otroligt frustrerad! 


Då var de kväll igen!

Idag har vi legat i soffan hela dagen. Gick dock upp klockan 12:00! Skönt att få dra sig!
Kvällen på jobbet var som väntat. Roligt att få träffa Birgitta. Länge sen =)

Då får jag kanske åka till stan med Josefine på måndag! Kan ju bli roligt var ju länge sen man åkte buss. Undra bara vad jag ska göra under tiden frugan är på möte?? Shoppa lite kanske?


Har två små katter till salu om det är någon som är intresserad? Ska lägga upp kort på dem så ni får se hur dem små monstren ser ut.

Dem var inte mina favoriter vid 06:30 imorse
Mycket gamla bilder, Men dem ser typ lika dana ut bara att dem är typ dubbelt så stora!

Jobb till 20:00

Då var det arbete som gäller fram till klockan 20:00! Roligt att få arbeta lite.. 

Igår var en händelserik dag på många sätt, har ni någonsin upplevt känslan av att inte vara tillräcklig? Den är obehaglig och bestämde mig igår att jag aldrig mer ska känna den.

Hur som helst, nya beck? inte alls värd att se måste jag nog påstå. Becks allra sämsta film. 

Nu är det dags för mig att jobba så det blev bara ett kort inlägg..

Återkommer ikväll!!
Och när man kommer hem är man väl svettig och go och kan somna bra;)

Så då var det...

... dags för popcorn och film. Filmen som ska ses är Beck - I stormens öga. Tror den kan vara ganska så bra. Efter det blir det bowling  till kl 18:30 som på varje Tisdag.

Idag har man varit till norrköping, som jag skrev så körde jag Josefine till sitt möte. Under tiden fick jag sitta och vänta i en timma. Som tur vad hade jag lilla Leya med i bilen så jag slapp sitta själv. och vi kunde ju gå en sväng =)

Tänk ifall att man kunde resa lite som man ville. Tycker att det hade varit mysigt! Nu är det ju bara något som händer till sommaren och kanske till jul.

Nu blir det att fixa sig uppdaterar snart igen
Gömde berätta att mina nya favoriter är sister hazel. Sjukt bra. Skulle kunna gå och lägga mig med den där rösten:D


Swipp Swopp

Då var man ny badad=)

vaknade imorse, av klockan 07:45! Trött som ett djur pga att jag inte sovit ett skit. Men men ner med fötterna i golvet, på med kläderna. så var det bara att traska ut till Betty. Köra Emma, Andreas och Sandra till Vråka. När jag väl var hemma. Råkade jag somna igen:D och då sov jag till klockan 13:40! Det var skönt. 

Så det ända jag har gjort idag kan man säga är att vara på gymmet hem till Lena en sväng. Sen hem för att hämta bikini och så for vi till badhuset i västervik =) 

Så roligt att få leka av sig lite. Dagen slutade med att jag och josefine delade dusch. Det funkade ju bra trotts allt. Trots att jag inte brukar stå henne så nära. Speciellt inte naken. 

Det var ju lite komiskt när man tänker efter. Josefine vrider på vattnet så att trycket blir så hårt. Då ropar jag ut, Nej josefine känner du inte hur hård den är. Josefine svarar vad är det som är hårt!!

Undra vad tanterna runt om tänkte. Men det bjuder vi på hon är ju min fru..

Så då ska jag nog sätta på lite kaffe och njuta av att kvällen är ganska ung än=) För imorgon blir det besök i Norrköping. 

Roligt med drömmar föresten. Hade jävligt kul i mina i natt. 

Var rädd om er och era egna. 

Swipp Swopp

Natten har tagit form

Japp för det är kolsvart ute=)

Idag har Viktoria städat lite grann. Tvättat och ätit mat. Gått på promenad med hundarna och sen for jag iväg och träffade Emma. Drack lite kaffe och pratade skit. En och annan cigg röktes också.

Efter det for jag hem fortsatte och städa och Robs kom hem =) Lyssnade på vad han gjort samtidigt som jag bytte sängkläder. Äntligen är det gjort. Har försökt få kraft i två dagar nu. Men jag har pysslat med annat=)

Hur kommer din vecka se ut Viktoria?
Måndag ska jag köra Emma och dem till vråka, tror jag det var. Hon har ju sin praktik där på en gård. Undra bara vad klockan ska vara. För hon sa på morgonen och numera börjar ju mina mornar vid halv 11 ca. Men det ska nog gå bra.

Tisdag, ska jag köra Josefine till norrköping. Har lovat henne och jag gör allt för min fru =)

Onsdag och Torsdag, ska fröken arbeta. Fan vad jag ser fram emot det. Behöver verkligen få arbeta träffa änglarna på jobbet. Känns som det är evigheter sen som träffade dem. 

Tänk hur vissa människor påverkar än i livet. Inte skulle jag för 7 år sedan kunna ens drömma om att en funktionshindrad skulle kunna rubba den hårda yta jag hade då. Inte skulle jag då kunna tro att jag skulle kunna säga att jag verkligen uppskattar dem och säga hur glad och lycklig dem gör mig. Hemskt att erkänna ens fördomar. Men jag är otroligt glad över vad dem lärt mig. Att dem har gjort mig till en större människa!

fredag blir det en tripp till Oskarshamn. ser fram emot det=) 

Idag är jag frustrerad. Har försökt i en veckas tid tror jag att ändra bloggen. Men inte fan går det för de, Madelen hjälpte mig men jag blev inte nöjd, vill ju att texten i headern ska vara mindre..
Man får väl vänja sig vid att man inte alltid kan få som man vill (Hemska tanke) haha..

Nu blir det ett bloss för att lugna nerverna lite..

Swipp Swopp

Då var det natt!

.. och man sitter här ensam. Man får gå och lägga sig ensam och vakna ensam.
Hade dock en trevlig kväll ändå med bowling, tillsammans med familjen. Tänka sig att jag skulle förlora. Men men. någon måste ju göra det också.=) Kvällens höjdpunkt var iallafall när Peter var nära på att fara omkull på banan.. Haha som jag hade skrattat om de hade hänt. 

Men jag tappar inte humöret för de, trotts att jag är Sveriges sämsta förlorare. Humöret blev på topp igen när magen var mätt och leendet på rätta stället. 

Det blev inget Linköping med Josefine, så imorgon åker vi till gymmet och jobbar på looken till sommaren.
Nej ni nu väntar en den stor stygga sängen. Tur att man har tre hundar som håller än sällskap.
Sov gott nu. och dröm om mig. haha.. 

Swipp Swopp

Ensam!

Är det inte konstigt hur bortskämd man är med att det alltid är någon hemma. Nu är det bara de där hundarna. =)
Kul senare idag. då ska jag gå och bowla med Thompa, Anders och Peter. Så roligt! det är tur att det finns dem som vill fördriva tiden med mig..

Tror att josefine pratade något om Linköping. Undra vad hon ville göra där?


Vad gjorde man igår då?
Jo jag pallade inte gå ut. så jag satt vid fläkten och blossade. Drack mitt vin och funderade. Undra hur det kommer sig att vissa människor ska behöva gå igenom allt och drabbas för allt.

Vi pratade nämligen om en vän till josefine, som det senaste halv året förlorat både sin pappa, och styvpappa. Inatt fördes hans brors 4 dagar gamla bebis till Göteborg för akut hjärtoperation. samtidigt förs Mamman/flickvännen med helikopter då det även skett något med henne. I Göteborg beslutas det att dem inte ska utföra någon op. då bebis inte skulle klara det. Så nu räknas dagarna på en människas liv som inte ens har hunnit börja.


Ska väl ta och hoppa in i duschen. Men först blir det nog på med lite kläder och sen frukost! Hungrig som en varg för fan..


Swipp Swopp

Fredagskväll!

Så nu har jag tvättat mitt täcke och det luktar sommar i sovrummet. Tänk vad man längtar dit. Vill att det ska torka nu så jag kan bädda med mina nya fina påslakan. Gröna är dem.


Fick ju hem min beställning av kläder. Så det är vad jag har gjort ikväll provat kläder. Och dem satt ju som smort..
Tjocktröjan som jag köpte måste däremot användas med något under annars kommer jag gå omkring och visa tuttarna och det passar sig ju inte=)
Klänningen jag köpte var inte riktigt som jag tänkt mig. Trodde nog att den skulle vara lite mera vid. Men den satt som perfekt.

Nu ska jag ställa mig och stryka hänga tvätt och vara den hemmafru jag strävar efter att bli.. Tror nog att vinet ska öppnas till det också. Strykning av tvätt och smutta på vinet som står brevid;)


Desperate housewife's here i come


Swipp Swopp

Solen skiner=)

är det inte hur mysigt som helst? Jag ska snart klä på mig för jag sitter fortfarande i morgonrocken. När jag gjort det är det dags att du gå ut med Chuppe för dem andra har redan Robin varit ute med.
Vi ska nog gå en lång promenad tror jag. När det ändå är så himla fint ute.
Tror jag lägger upp bilder ifrån min lilla tripp


Vad sker annars idag då?
Ska till gymmet, springa av mig några onödiga prinssesbakelser och dylikt.. haha..
Har haft en jätte paus i mitt skrivande och under den tiden har vi varit ute med hundarna, jag har gjort mat, tog en 5 minutare på sängen. Sen vet jag inte om jag hunnit med så mycket mer.
Nu ska iallfall dagens promenad uppdateras med bilder.



Ser ut som en åldring..:D
Swipp Swopp


Torsdag!

Spenderade natten med att titta på underkläder med Ci.

Hittade även en sida vid namn http://www.eliteladies.se/ så nu vet jag vad jag ska vara till nästa halloween!
Så idag tänkte jag blicka framåt.

I helgen ska Robin på kickoff/seminarium i stockholm. Då det råder kostym tvång under kvällen har han införskaffat sig en ny kostym. Jätte fin blev han=)

Så som sagt i helgen blir jag ensam i "stugan" får väl hitta på något som förgyller min helg. Får se till att gå igenom tv, xbox och allt vad det är så att jag kan se någon bra film. Han har ju allt så konstigt kopplat förstår ni. Här är det ingen vanlig DVD utan det ska vara HTPC och allt vad de är =) Eftersom att jag lever med en datahacker kanske jag borde lärt mig mer vid det här laget.. Men tänka sig. Viktoria lär sig aldrig.

Jag har även under Ci:s och min pratstund kommit fram till den tatuering som jag ska införskaffa.
Det ska vara mitt namn, så klart. Ego som man är;)

Viktoria i Old English text. den ska även vara på min vänstra underarm.
Jag är fortfarande lite svag för att ta Seger.

Vad tror ni om det va?




Jaha vad har viktoria gjort idag då?
Jo vaknade 07:58 av ett sms från josefine, hon ville att jag skulle skjutsa henne till stora staden så det gjorde jag. När jag släppt av henne plockade jag upp Ci och vi fikade från broadway. Efter det plockade jag upp Jossan igen och vi åkte för att hälsa på Thirese. Väl hemma i byn igen så körde jag hem öl åt Robin och när jag skulle svänga runt på parkeringen hemma tappar jag ratten och är på väg rakt in i två bilar. Två cm från olyckan får jag tag i ratten och räddar situationen. Herregud, oturs förföljd??

Nu till kvällens höjdpunkt BILDER på begäran;)

 

Detta var de beställda snöänglarna. =)

Swipp Swopp


Hjärtat gör ont..

.. och tårarna rinner, efter den mest otroligt sorgsna film jag sätt på länge. Jag råder er verkligen att se den, Hachiko: A Dog's Story. Jag grät som ett barn till och med Robins ögon blev tår fyllda. Vi har också sätt på veckans avsnitt av Blue Mountain State. Om ni inte sätt det tidigare råder jag er även till att se denna serie. Helt sjukt bra. Mycket rolig.

Då har "snöstormen" dragit in över landet och det är åter igen snö överallt. Kan man tro att det någonsin finns hopp i denna tunnel? Blir det någonsin vår? Jag som satt och tittade på massa mysiga kläder igår. som jag vill vandra omkring i när jag går ut en fin vårdag. Inte pälsa på mig som nu och vara totalt iskall när man kommer int.
Jag vill få färg på kinderna, se så där lycklig ut som man gör på våren..
Men men. Det är ju bara den tredje februari idag. så om fröken bara lugnar ner sig så kommer nog våren snart ska du se..
Igår var jag ju och spelade bowling. Tänka sig. Slog ett nytt person rekord igår. Hela 183 poäng på en serie. Inte illa pinkat av en trähäst.:D
Bilder från gårdagen.












Har precis varit ute med hundarna på kvälls promenad och dem fick springa runt och leka lite.. Balder gjorde oss otroligt glada då han inte smet. Han är så duktig, det monstret. Vad upptäckte vi när vi kom hem då? Jo att Luffsen Chuspi nallat mat. Dumma hund.:D


Swipp swopp

Konstigt=)

Vad hände på kvällskvisten?
Jo var ute i väster, tillsammans med Josefine, Alex, Linda och Daniel. Vi tittade på tv, åt och hade det trevligt. Efter maten gjorde vi våfflor. Att det kan vara så gott. Det liksom kn...ar i munnen. Så det är bara trevligt.

När det var dags att åka hem, åkte vi över lilla tryserum. Och i bondens potatisland stog något himla stort. Vi hade ju hört att dem prata om att vildsvinet som gick där var runt 200 kilo. När var vi stod och tittade på det så lyfte han snön med huvudet som när en hund leker.

Jag slog Josefin på armen och sa... skratta inte nu..
Jossseefin det där är inget svin. Det är en VARG!!! Hon Svarar, Ja, jag skulle precis säga att det såg ut som en hund.

Detta djur lyfter huvudet och vänder och går. Då ser vi också att han har svans. Alltså ni som sätt min hund vet ju att han har en fluffig svans. Det hade den här med. Och det har inte grisar.

Så nu har jag sett en varg:D Säkert inte med det såg ut som en.
Sovit dö dåligt i natt. Allt förändrades,  till det positiva? Det kan antagligen bara tiden visa.
Hatar att bråka med folk, Speciellt dem som ska stå mig närmst. 


Nu är det dags för mig att gå ut med hundarna. Men återkommer senare idag. 



Du Behöver bara säga JA så är jag din


Heheh roligt


Tjejer är trögare men har roligare!!

.. är en av nyheterna på aftonbladet.se idag.

Kan det vara sant tro? Jag köper det iallfall. Jag vet att palleten inte trillar ner så fort alla gånger. Men jag lovar, jag har lika roligt för det. Hur många gånger har man inte skrattat och efteråt tänkt. Hm vad var poängen egentligen??

Exempel: När systra mi började skratta tre dagar senare över korsords ordet I ap! ( alltså en apa) eller,
Vem är den stora och den lilla skeden? Alla skrattar, vadå den stora och lilla skeden säger jag, två minuter senare JAAHAA. hahaha..

Så länge man har roligt så spelar det väl ingen roll om det tar lite längre tid än förväntat? Det viktiga är att man har förstått. Lev efter ordspråket "Bättre sent än aldrig" flickor. Då vet vi iallafall att vi har roligt. För det har dem sagt på aftonlögnen. Eller jag menar bladet.

Så hur såg din morgon ut Viktoria?
Jo tack, den blev inte som den brukar ( ligga i sängen och glo fram till 11:25) Nej jag traskade upp vid halv 10. gav hundarna mat ut med dem. Åt tre vindruvor till frukost. Packade ner kaffet och vandrade hem till mor igen. Var ju där på kvällskaffe igår. Nockan är ju här ( Veronica). Man måste ju passa på att träffas eftersom att det antagligen kommer ta en månad tills vi ses nästa gång.

Igår gick jag och la mig relativt tidigt faktiskt. Låg och tittade på en film dock till kvart över 2 tror jag. En kvinnas doft! Vi hade den uppe på disskution när jag läste till USKA. Helt olika värderingar och personligheter. Men någonstanns möts dem fast dem själva inte vet hur. Kan det vara så att han glömt bort vem han är och lever genom sin funktionsnedsättning. Tyvärr är det nog många som gör det. Dem glömmer människan bakom dess sjukdom.

Om jag någon gång skulle drabbas av en sjukdom som gjorde att jag var tvungen att ändra på mitt levnadssätt. Hoppas jag att människor omkring mig inte glömmer bort mig. Vem jag är! Känn inte sympati för mig då, jag kommer antagligen inte bli friskare för det. Stå vid min sida och hjälp mig att själv inte glömma vem jag är. Låt mig aldrig gömma mig bakom mina hinder. Låt mig möta världen som jag alltid gjort.

Men, nu är jag ju inte sjuk så vi ska inte spåna mera i det.

Hade en så sjuk dröm inatt. Drömde att jag var på tågresa genom Sverige. såg platser jag aldrig sätt förut!
Vad konstigt det är egentligen. Jag är snart 23 år och har varit på väldigt få ställen i Sverige. Inbiten östgöte? Så pinsamt:D

Jag har nog inte varit högre upp i Sverige än Långvind, och det kommer jag inte ens ihåg. Jag vet sen att jag varit i Örebros badhus. Jag har varit i Hallsberg men det var mer ett stopp med tåget. Längts ner i Sverige jag varit är Malmö:D mycket längre ner kommer man väl inte? Ängelholm och Kristianstad.

Jag vet ej vart jag ville komma med detta egentligen. Men jag vill åka till Gotland, har aldrig varit där. Ändå lever jag med en gotlänning! Kommer aldrig glömma när jag pratade med Birgitta (Robs mamma) första gången. Tänkte hur i hela friden ska jag någonsin kunna förstå vad kvinnan säger?? Men nu går det hur bra som helst och hon är underbar=) Dock har ses vi ju inte så ofta då familjen har gått och blivit hallsbergsbor. Men vi kommer väl att fara dit snart då hon snart kommer behöva lite hjälp.

Nej ni nu ska jag ta och umgås med det nära! återkommer till kvällen:D

Swipp Swopp