Natten blir lång!

Det är vad den blir i natt, för idag ska jag jobba hela natten lång. När jag vaknade imorse och gick till toaletten kom det över mig jag vill ha en ciggarett. Jag kände hur hjärtat började slå fortare. Det är det första som jag verkligen känner på tre hela dagar. Men det gick över och allt blev som vanligt igen. Så jag kan säga att jag har haft ett riktigt sug efter en cigg på tre dagar. Men det fanns aldrig en tanke på att gå ner och röka. Nae jag tror inte på det längre.

Idag för tre dagar sedan rökte jag min sista cigg och den smakade ju inte ens gott. Jag är rökfri inte ännu ickeröckare. Men rökfri och det mina vänner ska jag säga är jag riktigt glad över. Jag har precis räknat ut att om jag skulle tända en ciggarett nu så skulle den ciggen kosta mig 10000 kronor per år i resten av mitt liv. Och det mina vänner, så bra vänner har jag och ciggen aldrig varit.

Nu ska jag inte prata cigg mera.

åter till natt arbetet. Ja idag ska jag tjäna lite pengar på att sitta vaken hela natten jag tänkte faktiskt att jag skulle plugga lite så att jag får det gjort också. Imorgon så är det dags för att åka hem gud vad jag saknar min darling. Har varit ifrån honom i 4 dagar bara men det känns som en evighet. Miss him.

Rutan är ju som tur vad här och håller mig sällskap. hon saknar pappa också. Vi har varit till vet. och givit tjejen två abortsprutor eftersom att pälsparet i familjen inte kunde hålla tassarna ifrån varandra i sovrummet. Balder är ju bara 5 månader så man kan ju tycka att dem kan ligga lite lågt ett tag:D

Jag har hjälpt Thomas att renovera lite på bodan. Hållt i en planka och kommit med dumma idéer :D
Jag och mamma var och hämtade Robin igår och var och handlade. Jag körde det gick nog väldigt bra måste jag säga.
nae nu ska jag nog fixa till lite frukost för man kan ju inte leva på kaffe hela morgonen.




Saknar min pappa, Tänker på honom varje dag.

Vill tillägga ett stort tack till Nockan som gjorde denna video möjlig för mig.
Tack


Swipp swopp på er alla vänner

ingen uppdatering efter 16:00

Nae det blev det inte för jag gjorde mig klar och åkte till brogatan. Där blev Birgitta väldigt förvånad över att se både mig och Veronica som tänkte hälsa på lite. Jag skulle tydligen inte varit där förens söndag klockan 14:00 någon miss i protokollet antagligen, vem det var som gjorde det de vet jag inte.. Men det spelade ju ingen roll. så jag åkte upp till mamma och träffade Luke och Thomas de satt tysta som lamm i huset.. så jag livade upp stämningen lite.. Självsäker så få.
Mamma var på ljusparty så vi väntade på att hon skulle komma hem. sen åkte vi hem till mig och där satt Robin och väntade,  vi åt pizza Robin och jag och Luke åt kebabtallrik. Mums. Sedan bar vi upp xboxet till sovrummet och där låg lucas och jag och spelade tills jag somnade.

Söndag
 Vi vaknade åt frukost och lucas spelade medans jag tog hand om tvätten. Robin sov eftersom att han såg på UFC till 03:00 vid tolv tiden bar det iväg mot viken eftersom att jag skulle lämna lucas och jag skulle jobba. Vi stannade till hos pappa För Lucas hade inte sett gravstenen. Han tyckte den var jättefin. men förstod inte riktigt stilen sa han. När jag då förklarade att det var morfars namnteckning ifrån körkortet så gapade han och frågade hur dem fick in den i stenen..:)

Hos mor blev vi bjudna på rulltårta med äppelmos i och nybryggt kaffe mycket mumsigt. Vi körde Lucas till bussen efter det och han skulle åka buss till Norrköping själv för första gången. Gud vad han är modig. Jag hoppas att det gick bra.

Måndag

Igår så satt Robin och jag bara och spelade xbox, vi åt också. =) till kvällen åt vi creps med räkfyllning jätte mumsigt och tittade på despret housewifes. Gud vad jag älskar dem där tjejerna..  Sedan bytte vi serie och tog ett varv med dexter och en skål med popcorn. Sen knöt jag mig efter en väldigt kort tids pluggande.

Tisdag
Idag ska jag till praktiken. 14:00 - 21:00. Så under den tiden är jag ej anträffbar. Har sovit så jävla dåligt inatt (ursäkta mitt språk men det är sant) Tre hundar har trakaserat mig Chuspi har tassat omkring så jag låg ett tag och funderade på om jag inte skulle sätta på honom ett par strumpor. Snorpan hon har bytt plats 50 gånger och stört. Balder han har legat mellan mig och Robin puffat på mig med sina tassar och när jag vänt på mig så har han legat och dragit med sina klor på min rygg. så vid halv 4 imorse så var dem gratis. Men jag vaknade min vanliga tid vid 5 men Cissi idag gick jag inte upp jag kissade bara sen gick jag och la mig igen. Vid 08:15 gick jag upp idag..

Nae nu ska jag sätta på kaffe och hälsa på min darling som vaknat.

                                           
  Utan för min dörr låg en underbart söt liten tös i en korg alldeles övergiven.

En lugn helg!

Igår myste vi framför soffan med grillad kykling och hemgjord potatissallad från hemköp. mycket gott. vi tittade på film och var ute med hundarna. sen gick vi till kojs låg och tittade på singingbee och sen sov vi gud så trött jag var.
I veckan har jag varit på praktiken så jag har inte hunnit med så mycket annat. idag ska jag till brogatan för en stund och sen ska jag hämta upp lilleman och så ska vi åka hem och göra middag antas...:P

jag tror allt att det blir lite xbox spelande också. så vi kommer väl att sitta klistrade framför tv:n och spela hela dagen sen kommer Robin och avbryter oss när hans UFC börjar.

Igår stod det 4 jägare utan för min tomt och jag blev fundersam för en utav dem var kvinna och det trodde jag inte alltså.FÖRDOMAR..

nae ni nu ska jag sätta på kaffe för söta lilla veronica simensen kommer och vill ha lite om 15 - 30 minuter sa hon och då ska jag hinna göra något tills dess..

Uppdaterara efter 16:00

Swipp swopp

Tillbringade natten på soffan!

Gick och la mig stax innan 11 i igår somnade och vaknade ett 10 tal gånger utav att Robin satt vid datorn och drack whisky och prata med två grabbar på nätet. Han hade otroligt kul iallafall. Jag kunde däremot inte sova. så jag gick ner och la mig på soffan. Men gud så ensam jag kände mig som tur var så ringde ju cissi när jag precis lyckats somna. Och lilla cecilia tro aldrig att du inte kan ringa mig. Finns alltid för dig. Och DU är alltid välkommen hos mig. Och jag saknar dig också Cissi


Nu håller jag på och gör lite lunch ska ju iväg och jobba idag 12:30- 21:00, På tal om jobba önskar jag att Brogatan kunde ringa så jag får jobba där. så man kan dra in lite pengar. för annars vet jag inte hur detta ska gå utan csn och så.
Nu börjar det lukta mat här i min stuga. Vad bra. då blir jag mätt idag också antagligen.
Så måste ta hand om det..

Swipp swopp uppdaterar senare

Scones och apelsinmarmelad

Japp det var så min morgon började,
ställde mig och gjorde scones imorrse, under tiden satt mina hundar på golvet och tittade på och jag kunde riktigt se hur de tänkte GE MIG SNÄLLA DU.. Under 15 min medans de stod i ugnen var jag och hämtade posten och väkte min underbara fästman. sen åt vi frukost väntade på våra bästa år och svipp svopp så var klockan halv 2 och Robin skulle ha möte här hemma klockan 2.

Så jag sprang iväg på en liten promenad med hundarna under tiden. Balder fick frispelet och sprang upp och ner.. och in i skogen och ut ur skogen och jag blev helt yr av försöket att hålla koll på honom så jag gav upp och sa NEJ nu gå jag och Rutan hem Då stanna han och titta på mig och kom springandes, Det är ju farligt ute i skogen där kan man ju inte vara själv inte. 

Har satt mig för att plugga lite också. Jag har börjat med mitt arbete om det normala åldrandet. Om ni läser min blogg så skrev jag ju igår att jag höll på med en bokrecension och det gör jag men den är lagd på högen så länge. Jag är nämligen fröken med 20 bollar i luften samtidigt. :)

Satt och tittade på One three hill ( om det nu stavas så), Det var ju ett par där i serien som gifte sig och hon blev gravid och allt. Vad fan hände med Barnet? hon råkade ju ut för en olycka men barnet klarade sig ju? bara för nyfikenhets skull kanske någon vill berätta.

Tänkte att jag skulle ta mig ett bloss och försöka få tag i min syster också. Som vägrar att svara i telefon. hon är väl och jobbar eller något sådant dumt.

Sen måste jag skriva och berätta om något mycket upprörande. Detta är nämligen min och Vronkans krig
vi satt igår hade det så trevligt och pratade skit på telefon. Sen swipp så var vi inne på dop. Och jag tycker så här.
Om du inte vill döpa ditt barn till en tro/ Kristen tro what ever. Så ska du inte göra det alls. det här med dop är och förblir en religös ska. Man kan inte bara förnya det med och helt plötsligt kalla det för NAMNSERMONI Vad fan är det?? nae vi har alltid döpt våra barn i kyrkan och då ska man fortsätta med det, Det är ju för fan samma sak fast lite annorlunda. Detta med namncermoni tycker jag känns - hmm jag vill inte gå till kyrkan för jag tror inte på gud förutom när jag verkligen vill något då ber jag utifall att. Och sen vill väl jag som alla Mammor att mitt söta fina lilla barn ska få tårta och paket!!!

Åhh jag blir arg. OCh VERONICA NILSSON Tryck ner detta i halsen, Man cermoniar väl inte sitt barn. Så gör som man ska och dränk ung jäveln för fan..:P Love you honey!

titta in hos Nockan ----------> http://menockan.blogg.se

Tur till viken

.. ja då har man varit på en liten sväng till vika och köpit snus. Mörkt och kallt ska jag säga mina vänner. Men det ända vi såg det var 4 stycken hjortar som stod på gärdet och mumsade mat. så sött.

Vi har även varit på lång prommenad idag med the dogs, gud så skoj det tycker att det är. Vi gick till det stora gärdet i dag som det fick springa runt och leka på. Man ser på Chuspi hur han njuter. Han nosar hela vägen tills gärdet tar slut så Ropar man på honom att han ska komma och då vänder han och springer i raket fart över hela gärdet och så stannar han och så gör han om hela proseduren. Älskar när mina små njuter.

Sitter här och har försökt få ihop en bokrecension, det var ju för fan hundra år sedan man skrev sånna. Hur gör man? jag kommer inte ihåg. Även att jag har papper på hur jag ska göra. Mycket kan jag men inte det. Hur som helst så är det en recension på Flugornas Herre av William Golding mycket bra bok faktiskt. Har även börjat läsa Robinsson Cruse, Den ska väl alla ha läst så det är bäst att jag gör det. Vill ju inte vara sämmre än någon annan.

Pratade med min kära Svärmor förut och hon skulle iväg på ålandsresa som jobbet stod för. Gud så skönt det skulle jag också vilja göra. Åka iväg och lämna vardagen hemma för en stund. En Inga- bekymmer- man- är- lycklig- var- dag stund. Det skulle inte sitta fel. Då måste ju också Coffe följa med så han kan åma sig om sin glasbit i benet. som Vid närmare titt visade sig vara en isbit. Det måste gjort jätteont jag förstår honom, allt är relativ. har ni fått en isbit i knät? NAAE dåså döm honom inte... :P

Jag tycker även att hela denna situation med mor och Thomas som dem har drabbats av är så tråkig. När ni börjar få till det där ute. Det finns mindre saker som gör än irriterad.


NAe nu mina vänner så ska jag ta reda på var vronkan har tagit vägen. Det är Nockans nya smeknamn.
Sen ska jag se om jag kommer någon mer stanns med min recension. Tack till er som medverkade i min intervju om abort också!!

Många kalla kramar till er..

Måndag och Tisdag!

Imorgon har halva arbets veckan gått, tiden går snabbt. Jag har börjat min praktik nu på norrgården/vammarhöjden, så där är var jag kommer att spendera mina närmsta 4 veckor. Var även på Brogatan igår och hälsade på min lilla Veronica som var så hygglig att hon körde hem mig i mörkret.

Jag hade ju en gång, inte speciellt lång tid men ändå. En sonyericsson, men så ramlade Robin i sjön så den är vatten skadad. Men det var inte det jag ville komma fram till utan igår så satte jag i mitt minneskort i Robins mobil och tänkte lägga in korten som vi tog när vi var till stigeborgs slottsruin. Så himla fint men alla kort är borta. Det var synd annars hade jag kunnat visa er. Men den gubben går inte.

Nu ska jag nog ta på mig en sticketröja och ett par riktigt ordentliga skor och sen ska jag traska ut i skogen och låta mina hundar springa av sig och jag kan njuta av det sköna vädret och alla naturens fina färger. Självklart en stadig Robin hand att hålla i också utifall det kommer grisar, älgar eller möss.

Hej så länge!!

Fredags kväll!

Igår var jag på safari i åsvedal med min kära Josefin och Alexandra. Det är ju för skoj. Men dött med djur var det. Inga vildsvin. Inte förens de släppt av mig såg det de små svina. 200 meter från min lya?? kan det bli värr. Snart törs man ju inte gå ut, och jag som ska ut och plocka svamp med Fia någon dag. Ska nog ta med mig något vapen att skydda mig med.

Igår fick vi tråkiga nyheter om Lilla Fia (en av våra valpar) hon kommer nog inte att bli ett år. Gud så tråkigt, hon är ju så underbar och söt. Önskar verkligen att jag kunde göra något. Hon njursvikt och kommer kunna leva ett normalt liv fram tills hon har 10% kvar av sin njurfunktion? Det ger mig flaschbacks.

Idag iallafall
Så var vi på promenixen med alla våra dogs. Balder fick spelet och skulle dyka i alla lerbad som fanns så han hade skit upp till öronen. Chuspi sprang in i skogen och kom efter mycket om och men ut igen men hela hans främre sida var full av bajs. Förstår inte hur det kan vara tillfredställande att rulla sig i någon annans avföring? Ja det är tur att smaken är som baken.
Men det blev dusch när vi kom hem och Chuspi måste man ju vara tyngdlyftare för att orka hålla när man ska duscha honom, han är ju vildare en någonsin. Han som är en sådan latmask annars.

Imorgon ska jag med Mor och Thompa till ön och hugga ner lite träd. Det ska bli roligt.. om Thomas hugger kan jag stå på berget och skrika FIRE IN THE HOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha.

Jag satt förut och tittade på kanal 2 det är inte varje dag men jag gjorde det till mitt kvälls kaffe. Och det var ett pogram om en robotar. När vi tänker oss Robotar så är det framtiden för oss. Men jag vill bara säga mitt herreskap. Framtiden är här. Roboten såg precis ut som i film, den kunde tala och minnas saker och berättade att det var en nalle dem höll framför den och den sträckte sig efter flaskor och så. Snart styr den våra liv...

Hela dagen har jag gått och sagt att jag ska sätta mig och plugga så det kanske är bäst att jag gör det en liten stund innan det är dags för sängen. Så att jag kan sova med gott samvete över att jag åtminstånde har öpnnat boken:D

Hon heter ju så nu, lilla fialotta.
Fia lotta som numera heter Safira, så söt hon är.


En liten Fantomen, Som numera heter Kaito!

Välkommen till min nya blogg!

Jaha! Eftersom att alla håller på med sina bloggar och det ska vara si och det ska vara så. Nej då kan faktiskt inte jag vara sämre utan nu känner jag mig helt klart redo för att ta det stor steget och säga NU idag så ska jag bli en bloggare!. Det kändes ganska bra att erkänna.:D

Socialen låg på schemat idag, vilka nötter. Det blir robin som får bli sökande då jag går iskolan och det mina vänner det är tämligen förbjudet. När vi gick därifrån var robin irriterad på den fina lilla kvinnan i receptionen som inte verkade förstå detta med att hon inte satt i någon reception på en modétidning utan som receptionist på kommunhuset.. WoW det måste vara det ulitmata för hon var sååå lycklig. Herregud.

Nu sitter jag här iallafall och väntar på att Robs ska komma hem så jag kan åka till Fia och hälsa på. Funderar även på om det inte finns något man skulle kunna spruta ut gems med vägarna. Ett giftigt medel eller så som gör att inga djur vill vara på vägarna. Så det ultimata egoistiska Viktoria kan puttra förbi utan att ha hjärtat i halsgropen och veta att jag nog kommer att överleva dem närmaste 5 minutrarna idag också.  Det skulle vara en underbar känsla ska jag säga er. För idag/numera så känner jag mig jagad av mördare, svimm färdig och rädd jag och det är inte så jävla kul. Försten så blir jag förkyld också när jag ser älgar och allt vad det är för något. Ensam är stark brukar man ju säga men nej då. Dem kommer i flock. Horn ska dem ha också allihop. Om ändå inte Robin kunde komma nu innan det blir mörkt ute och dem börjar komma fram.

såhär ser dem ut, och det kryllar av dem här hos mig.


ME WICKED ME SICK IN THE HEAD