Kan ni tro!!

I onsdag fick jag mitt efterlängtade körkort!! Det är inte sant som jag sa till kontrollanten eller vad han nu vill heta.
Nu tuffar jag omkring i lilla bettan som då aldrig sviker mig utan snarare stärker mina muskler.. skämt och sido..

Tack för gratulationerna

Nu ska jag tuffa ner till byn och gå ut med Snorpan som är hos mormor på semester. Från Chuspi som åter igen tycker att hon är den vackraste i världen..

Swipp Swopp

Baron Trenck!!!

Då undrar ni säkert. vad det betyder. ja då ska jag berätta!! Ett tjeckiskt öl och är tydligen kännt för sin kraft och fulla mognad. Det är brygt på den bästa malten och den bästa humlen i Mähren och är av en högre alkoholhalt. Japp jag pratar om Ett öl. Mycket attraktivt måste jag säga. En stor flaska med en gullig ettiket. alltså så passar det oss alla.. :D

Hur ser det ut förtillfället?
Jo det är nog ganska okej. Mjukis tröja och sletna jeans?
Nae men seriöst
Jag bär på lite nervösitet men det är väl förhoppningsvis borta på onsdag. För jag hoppas att jag då kommer att vara en av det lyckligaste på hela våffeldagen..

Tänk hur självständigt mitt liv kommer bli?
Jag kan flytta till happaranda och veta att jag kommer klara mig utan Näthandel, utan vänner och inte mamma som granne. Jag ska samtidigt lägga in en stöt hos min svärmormor och be henne flytta från sin gård och flytta in till Visby. I såfall blir jag Öbo.

Gud så kul det skulle vara.. Skulle Mina nära och kära kunna komma till mig på semestern. och så skulle dem bo i ett hus på gården. Önskans dröm

Swipp Swopp nu ska jag laga krubb..
_______________________________________________________________________________________________

Det där var Lördags inlägget som aldrig blev upplagt.

Idag mina vänner idag klarade jag det stora Teoriprovet.. Hela 59 rätt
Jag är så jävla stolt över mig själv. Ringde till Cissi när jag var påväg till vägverket till henne gnällde jag och sa att jag var nog inte redo för provet ännu. Men titta.. hur jävla bra som helst ju..

SÅ Glad.

Nu ska jag dricka kaffe med Cis och se var världen vänder!

Tänkte inte på det Robert!!!!

Det är en fras som kommer att eka i mitt huvud från och med nu och för resten av mitt liv. Så fort jag gör något som inte är riktigt rätt, rättar lilla Robert till det och svarar själv med jätte mesig röst. Tänkte inte på det robert..

Robert är ju då min körlärare.. Idag blev han under färden kallad för störd och lite så. Han rättade då mig med att han inte alls var störd utan hade en extra tauch av fantasi. Men det bästa av allt var iallafall när jag glömde bort högerregeln idag och från höger om mig kom en liten gul bil som jag tittade fundersamt på och såg knappt de som satt i bilen.

Körläraren knackar i rutan och frågar om höger regeln gäller alla förutom negrer?  Äsch Viktoria behöver inte stanna för negrer för dem syns ju knappt i bilen, och bilar utan förare behöver vi ej visa hänsyn till:D

Han frågar yterlligare om Viktoria kanske är rasist det är därför hon inte stannar för negrer? Jag ler och svara honom om det spelar någon roll i trafiken?? Han skrattar och säger nej det gör väl inte det!!

På detta sätt har vi gjort klart våra åsikter idag!!

För övrigt afrikanerna så har jag ej kört illa utan riktigt bra...

Övriga känslor!
Känner mig lite besviken på människor som man trodde man kände bättre. Som stod nära. Denna person har kunnat ringa mig natt som dag, Och jag har alltid ställt upp för denna människa! Jag har stått på hennes sida även när jag inte borde, Denna människa har jag kännt i över 10 år!! Jag har torkat hennes tårar i hennes svåraste stunder i livet. Men nu då? Nu är det inte lika intressant längre!! Men tyvärr så kommer jag inte att torka dina tårar längre, Och jag kommer heller inte att låtsas att det du gör är rätt. För tydligen är det iallafall inte värt någonting. Men men en vacker dag visar det sig nog.


Jajja nu ska jag lägga upp lite kort från min och cissis kväll..



Detta är vad jag kallar livskvallitét, I denna tjejens sällskap trivs jag så mycket.. 


Nu lite pics när jag leker framför kameran, haha



Man måste väl gå  leka av sig..





En liten historia!!

En kvinna är ute och går med sin fyra åriga dotter, Flickan böjer sig ner för att plocka upp ett tuggummi på gatan. Mamman fyar sin dotter och säger att det där är ett snuskigt tuggummi som man inte har en aning om vem som tagit på eller var det varit förut. Flickan tittar på sin mamma med frågande ögon och säger Mamma Hur kommer det sig att mammor vet allt?
Mamman svarar att, det är så att man måste klar ett kunskaps prov  för att få bli mamma!
Flickan är tyst ett tag och funderar på det hennes mor sagt och säger sedan: Hmm om man inte klarar provet är det då man blir pappa!
och kvinnan svarar snabbt: ja precis så är det. Med stolthet i rösten.


Sen lovade jag ju att skriva en liten lögn här i min blogg. Jag har ändå försökt att hålla mig så mycket jag kan till saningen! Men vad gör man inte för kommentarer?

Mattias Vesterberg är bäst:) haha


Ja då har en underbar helg gått förbi, Som ni säkert läst i systerysters blogg.  jag ska lägga upp kort men får vänta tills jag kommer hem! Blev även inringd över helgen, göttigt att få in lite slantar det behövs ju alltid. Men hur som så känndes det som det  var jätte länge sen jag var där. Men efter en kort tid var det som vanligt igen. Fick höra att Linda skulle sluta, tråkigt för vem ska nu berätta historier om fula svanar och allt vad hon hittar på! Det var kanske egentligen inte för mig men jag tyckte det var skoj!!

Nu ska jag krypa till kojs så jag är utvilad inför hjärt och lungräddningen i morgon!!!

Swipp Swopp