Säng liggandes idag!

.. pga lathet! Har legat och tittat på våra bästa år och var bara tvungen att hämta datorn så jag kunde hitta på något skoj.
Var är personen som ska komma med kaffe så här på sängen?? Ja man får väl helt enkelt göra det själv om man ska ha något gjort:P
My head is all fucked up!

Sitter funderar på en text som skulle kunna beskriva vad jag känner på insidan! Hur kommer det sig att man ibland inte kan sätta fingret på hur man mår? Ena stunden är jag hur glad som helst och andra vill jag inte kliva ur sängen.

Låg och funderade på människor som jag har runt mig som lider av panikångest!
Jag ska ärligt säga att det är människor som jag älskar och värnar om, men det är samtidigt dem som får mig såå arg. Det är dem som gör mig så frustrerad och ledsen. Men jag tror att det beror på att jag sätter ribban högt. Jag begär av dem samma sak som av alla mina medmänniskor. Jag ser inte på dessa på ett annat sätt. För jag vet att dem är inte bara panikångest. dem är så mycket mer.

Jag skulle aldrig påstå att jag förstår dem, för det gör jag inte för jag har aldrig varit deprimerad på det viset. Jag har heller inget större problem. Jo självklart. Hissar. men jag kan ju ta trapporna inte något problem för mig. Så självklart har jag svårt att förstå. Men är det viktiga verkligen att personen som finns vid ens sida förstår mig utan och innan eller att den lyssnar och försöker?

Jag vet ej  var jag ville komma med detta.

Nu ska jag dra en sväng med min röda fina dammsugare. För den vet jag iallafall hur man använder. Den är inte lika lång i sladden som den förra. men jag tror den suger lika bra..

Vid fyra blir det tripp till oskarshamn för att hämta Saga Baga...


Var rädda om er:)



Kommentarer
Postat av: Madelen

Finns väl ingen som ens kan förvänta sig/kräva att du ska förstå vad panikångest innebär :s

När man inte ens själv vet hur man ska förklara det :O



Mitt och Josefines är inte alls lika dant och varken hon eller jag kan säga till 100% att vi förstår den andre personens ångest.

Mitt handlar mer om rädsla över människor, har även lidit av socialfobi från 15-16 års ålder och har sedan flytten till Blekinge lärt mig mer o mer om mig själv... Detta är INGET jag kräver att andra ska förstå. För "vem kan vara rädd för människor"... "Hur kan man vara rädd för folk".. "Hur kan du få panik och vända bara för att det står för många på ett ställe"... Ja, hade jag vetat de så hade jag knappast undvikit idioterna ;)



Men INGEN ska kräva av någon annan att DU ska förstå. För det kan du aldrig. Inte ens om du hade lidit av det själv... :)



Du är du, den som inte gillar dig för den du är... är heller inte värd din sympati :)



2010-02-12 @ 14:01:07
URL: http://www.pottsorkens.blogspot.com
Postat av: frugan

jag vet inte heller vad du vill säga med det där faktiskt..

2010-02-12 @ 17:28:22
Postat av: frugan

varför skulle du behandla oss annorlunda? Vi är väl som alla andra medmänniskor, eller har jag fel?

2010-02-12 @ 17:30:07
Postat av: Cessili

åhh så skönt att bara ligga i sängen hela dagen det hade jag velat med så hade vi kunnat ha kaffekannan mellan oss och när vi behagade kliva upp hade vi kunnat ta en promenix med vovvarna våra, det hade jag gillat. Krama Saga Baga massor från mig.

2010-02-12 @ 21:55:16
URL: http://icessilisvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback