Vita mannen!

Emma tittade förbi och vi spenderade några timmar med att prata mega mycket minnen. Och helt plötsligt drar hon upp Vita mannen. Som vi skrämde upp oss själva om att vi såg. Detta berättades ju självklart för våra super vänner Sandra och Cilla på måndag morgon i skolan. Dem såg honom tillslut också. vilket sen gjorde att hela Sörby skolan var involverad i Vita mannen.

Det hörde ju bara till att Vita mannen från början uppstod när tre flickor i 10 års åldern skulle gå hem imörkret en sommar kväll. vilket gjorde att dimman vid målet på fotbollsplan såg ut som en Vit man.

Ja så mycket dumt man har gjort i sitt liv. Alla man trott man älskat alla man sagt man hatar fast man gjort det för att man älskat dem. Vi pratade även om att vara tolv igen.. nej, det är inte en ålder jag vill vara igen. Men 6, skolan slutade vid tolv. man gick inte längre. och i skolan så ritade man och lekte i kuddrumet. man sjöng i ring och man sprang ute på gården.. Det skulle jag kunna göra igen..

Var och hämtade Saga idag, sötare unge får man ju leta efter! Vi hoppas att det är fint väder imorgon för då ska vi åka till kolmårdens djurpark. sen ska vi även i helgen ha lite fika för födelsedagsbarnet..
Nu ska jag krypa till kojs som pappa alltid sa

Var rädd om er där ute

Swipp Swopp

Kommentarer
Postat av: Cessili

Grattis på födelsedagen gumman, vilket tråkigt väder du fick, hoppas det blir bättre till i eftermiddag. kramar så länge.

2009-05-22 @ 12:24:17
URL: http://icessilisvarld.blogg.se/
Postat av: Nette

Grattis! Hur känns det att bli gammal då? Kram

2009-05-22 @ 21:03:28
URL: http://thisisnette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback